Arbo Dordrecht

‘Snel, persoonlijk en daadkrachtig. Dé ARBO voor jouw organisatie’

Arbodienstverlening van ZAKENWIJZER

Het is belangrijk, en volgens de arbowet zelfs verplicht, om een arbobeleid te hebben. Dit is dan ook een van de belangrijkste onderdelen van je organisatie, want met een goed beleid valt voor alle partijen winst te behalen! Werk met een vaste casemanager, die werk maakt van verzuim in jouw organisatie. Daarnaast hebben wij een landelijke dekking met bedrijfsartsen.

Voordelen van de arbodienst ZAKENWIJZER:

  • Je voldoet aan de eisen die de Arbowet stelt
  • Een vaste gecertificeerde bedrijfsarts
  • Een breed netwerk aan (medische) specialisten
  • Persoonlijke benadering en vaste contactpersonen
  • Door onze brede expertise zijn wij vaak sneller in staat om complexe verzuimdossiers op te lossen wat resulteert in lagere verzuimcijfers en minder kosten
  • Landelijke dekking

Totaal ontzorgd

Vaak heeft verzuim ook een HR- en/of juridische context. Wij bieden zowel expertise in arbo als in HR en juridische zaken. Maar ook bijvoorbeeld in trainingen en coaching. Met ons complete dienstenpakket kunnen we je in bijna alle voorkomende situaties van dienst zijn. Bekijk hier al onze diensten en mogelijkheden.

Arbo opleidingen

Wanneer je als werkgever zelf meer invloed wilt uitoefenen op je ziekteverzuim, is het raadzaam om te beschikken over basiskennis omtrent de Wet Verbetering Poortwachter (WVP). ZAKENWIJZER biedt een praktische training aan, waarin we je in een middag de belangrijkste kennis en vaardigheden aanleren omtrent deze wet en het aansturen van je ziekteverzuim. Informatie over deze training verzuimmanagement vind je hier.

Meer informatie?
Heb je vragen of wil je graag meer informatie? We komen graag met je in contact. Je kunt ons bellen via 088 505 6000 of een mail sturen naar arbo@zakenwijzer.nl.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte