Arbo Rotterdam

‘Snel, persoonlijk en daadkrachtig’

Kies de arbodienst die bij jou past!

Omdat er met een goed arbobeleid winst te behalen valt voor alle partijen is het belangrijk dat je de juiste arbodienstverlener hebt. Met ZAKENWIJZER kies je voor een betrouwbare partner met een landelijke dekking voor al je Arbo- en verzuimzaken. We staan bekend als een dienstverlener met een snelle en persoonlijke werkwijze. Hieronder sommen we alle voordelen voor je op. Ben je op zoek naar een Arbo in de buurt van Rotterdam? Neem dan contact met ons op!

Voordelen van de arbodienst ZAKENWIJZER

  • Je voldoet aan de eisen die de Arbowet stelt
  • Je beschikt over een vaste gecertificeerde bedrijfsarts
  • Via ZAKENWIJZER beschik je over een breed netwerk aan (medische) specialisten
  • Daarnaast kunnen wij je ook bijstaan in vraagstukken omtrent HR en arbeidsrecht
  • Je werkt samen met een arbodienst die kiest voor een persoonlijke benadering en vaste contactpersonen
  • Door onze brede expertise zijn wij vaak sneller in staat om complexe verzuimdossiers op te lossen wat resulteert in lagere verzuimcijfers en minder kosten
  • Landelijke dekking

Totaal ontzorgd

Vaak heeft verzuim ook een HR- en/of juridische context. Ook dan ben je bij ZAKENWIJZER aan het juiste adres. Wij bieden zowel expertise in Arbo in de omgeving van Rotterdam als in HR en juridische zaken. Met ons complete dienstenpakket kunnen we je in bijna alle voorkomende situaties van dienst zijn. Bekijk HIER al onze diensten en mogelijkheden.

Arbo Rotterdam

Volg de Arbo-opleiding Verzuimmanagement

Wanneer je als werkgever zelf meer invloed wilt uitoefenen op je ziekteverzuim, is het raadzaam om te beschikken over basiskennis omtrent de Wet Verbetering Poortwachter (WVP). ZAKENWIJZER biedt een praktische training aan, waarin we je in een middag de belangrijkste kennis en vaardigheden aanleren omtrent deze wet en het aansturen van je ziekteverzuim. Informatie over deze training verzuimmanagement vind je HIER.

Neem contact met ons op

We komen graag met je in contact. Je kunt ons bellen via 088 505 6000 of een mail sturen naar arbo@zakenwijzer.nl 

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte