Verzuim

Onderzoek heeft aangetoond dat verzuim in meer dan 80% van de gevallen gerelateerd is aan gedrag. Daarom is de echte oplossing van een verzuim dossier vaak niet alleen medisch op te lossen.

De belangrijkste vraag bij verzuim is: kan dit verzuim verklaard worden door ziekte? Zo ja, dan zal dáár de (medische) focus liggen. Zo nee, dan spelen heel andere factoren een rol en moet er dus een ander gesprek gevoerd worden. Daarom beschikt ZAKENWIJZER naast bedrijfsartsen ook over specialisten op het gebied van arbeidsrechtHR en coaching. Hierdoor kunnen wij verzuim ook vanuit een veel bredere context benaderen met als resultaat:

  • Verrassend lage verzuim-cijfers en minder verzuim-kosten
  • Effectieve maatregelen op het echte (vaak onderliggende) probleem
  • Complexe dossiers worden snel opgelost en loonsancties voorkomen


Uniek totaalpakket

ZAKENWIJZER biedt als Arbodienst een uniek totaalpakket. Expertise in verzuim, maar ook in HR, verandermanagement, gedragsverandering, organisatiecultuur en arbeidsrecht. Zo kunnen we verzuim vanuit de juiste context aanpakken.

Gecertificeerd

Wij zijn een gecertificeerde Arbodienst. Wij voldoen aan alle eisen die de Arbowet, ISO 9001 en ‘certificatieschema dienstverlening Arbodiensten’ stellen.

Landelijke dekking

ZAKENWIJZER bedient opdrachtgevers door heel Nederland. Wij beschikken over een landelijke dekking van bedrijfsartsen en andere Arbo specialisten.

Contract op maat

Wil je alles uitbesteden? Of zelf vinger aan de pols houden? Je kunt kiezen uit verschillende contractvormen. Of een contract op maat, zodat je zelf kunt bepalen welke contractafspraken het beste aansluiten op jouw behoeften.

Waarom kiezen voor de Arbodienst van ZAKENWIJZER?

Verder kijken dan het medische
Het échte gesprek voeren! De oplossing van een complex verzuimdossier heeft vaak te maken met gedrag, privé omstandigheden en motivatie.

Persoonlijk & snel
Persoonlijk en snel contact met je vaste casemanager is kenmerkend voor onze dienstverlening.

Minder verzuimkosten
Door onze snelle en multidisciplinaire aanpak gaan je verzuimkosten omlaag en voorkom je loonsancties.

Lees hier meer!

Meer informatie
Wil je meer weten over onze Arbodienst? We gaan graag met je in gesprek! Bel ons via 088 – 505 6000.

Vraag gratis informatie aan