Bedrijfsarts Dordrecht

Wil je graag ziekteverzuim tegen gaan binnen je organisatie? En ben je daarbij op zoek naar een professionele bedrijfsarts in de regio Dordrecht? Onze arbodienst staat bekend om een snelle en professionele aanpak. Als gecertificeerde arbodienst werken wij al meer dan 20 jaar samen met bedrijven op het gebied van verzuim en re-integratie. We garanderen de beste kwaliteit! Naast de belangen van de werknemer denken we ook mee met de belangen van de werkgever.

Arbodienst

Wil je een arbodienstverlener die je proactief ontzorgt? Of wil je liever zelf de regie hebben? Bij ons is beide mogelijk. We kunnen samen een contractvorm afstemmen die het beste past bij jouw wensen en behoeften. Ga met ons in gesprek!

De arbodienstverlening van ZAKENWIJZER kenmerkt zich door snel en persoonlijk contact. Zo zorgen wij ervoor dat er altijd een vaste bedrijfsarts en casemanager toegewezen wordt. Het persoonlijke contact tussen die 2 schakels is namelijk erg belangrijk. Ziekteverzuim kan vaak gerelateerd worden aan gedrag. Het hoeft dus niet altijd medisch te zijn. Onze bedrijfsarts onderzoekt dit tot in de details voor jou!

Binnen Zakenwijzer werken we samen met verschillende professionals en specialisten in dit vakgebied. Daarnaast ondersteunen onze eigen HR en Juridische adviseurs ook bij arbo gerelateerde vraagstukken. Dit omdat sommige vraagstukken juridisch onderbouwd moeten worden. Zo garanderen wij jou alle kennis en ervaring onder één dak. Lees hier meer over onze arbodienst.

Voordelen Arbodienst

Het hebben van een arbodienst is volgens de Arbowet verplicht. Dit zijn onder andere de voordelen van Zakenwijzer:

  • Minder kosten in verzuim
  • Een vaste gecertificeerde bedrijfsarts
  • Lagere verzuimpercentages
  • Directe en snelle aanpak
  • Landelijke dekking
  • Een vaste casemanager
  • We kijken niet alleen medisch naar verzuim, maar naar de hele context

Bedrijfsarts Dordrecht

Neem contact met ons op

We komen graag met je in contact. Je kunt ons bellen via 088 505 6000 of een mail sture

Vraag gratis informatie aan