Zelfontwikkeling; hoe blijf je up to date?

OpleidenZelfontwikkeling en kennis opdoen

Laten we het eens zijn over 1 ding; je bent nooit uitgeleerd. Iedere dag leren we weer iets nieuws en verrijken we onze kennis. We zijn continu bezig met onze zelfontwikkeling. Dit hebben we denk ik in 2020 met zijn allen ook bewezen. We hebben ad hoc om moeten schakelen naar de online wereld. Online vergaderen, online de dag starten, trainen etc. etc.

Zelfontwikkeling

Dit alles bewijst wel dat we nooit zijn opgehouden met het ontwikkelen van ons zelf. We hebben direct de oplossingen gevonden voor de ‘tekortkomingen’ waar we mee werden geconfronteerd. En dit zullen we ook zeker blijven doen. Vooral in een tijd waarin we bijna alles op het internet kunnen vinden.

Zo heeft Google een nieuwe update; de featured snippet. Je kunt tegenwoordig dus een vraag (of in sommige gevallen zelfs een woord) opzoeken en het antwoord wordt direct al door Google gegeven. Dit zonder dat je naar de pagina zelf hoeft te gaan! Het wordt ons dus steeds makkelijker om informatie te vinden.

Zelfontwikkeling is dus van groot belang. Er kan veel veranderen in korte tijd en daarnaast is het goed om altijd up to date te zijn. Dit kun je doen door bijvoorbeeld trainingen, cursussen of webinars te volgen. Maar je kunt ook zelf op zoek naar de informatie of kennis die je nodig hebt.

Kennis in de vorm van content

Met Kenniswijzer die vanaf vandaag online staat, hebben wij een kennisbank ontwikkeld waar wij onze kennis en expertise met je willen delen! Op deze pagina zullen wij regelmatig inspirerende en informerende content delen. Dit kunnen whitepapers zijn, checklisten, korte video’s of podcasts.

Wij zijn druk bezig met het creëren van content. Zo komt binnenkort onze eerste podcast online! Wil jij als een van de eerste weten wanneer deze online staat? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrief (dit kan onderaan deze blog).

Zelfontwikkeling vanuit nieuwe ideeën

Gratis downloads

Op deze pagina komen regelmatig nieuwe downloadbare documenten te staan over onderwerpen als arbodienst, juridisch of marketing. Maar ook vele andere!

Bekijk ze allemaal

Downloads

Op de pagina van downloads staan er nu al een aantal gratis downloadbare documenten klaar. Dit zijn onder andere:

SEO trends 2021

In deze whitepaper hebben we alle belangrijke trends en ontwikkelingen rondom SEO en online marketing voor 2021 bij elkaar verzameld. De online wereld is mede door de pandemie nóg belangrijker geworden dan het al was. Het is dus hoog tijd om als organisatie hierop in te spelen!

Whitepaper psychisch verzuim

Als arbodienst is verzuim een onderwerp waar wij altijd al veel aandacht aan besteden. Wij merken dat psychische klachten een steeds belangrijkere rol beginnen te spelen bij verzuim. Daarom hebben we een whitepaper gemaakt met de belangrijkste informatie en tips die je moet weten bij het bespreken en herkennen van deze klachten.

Arbodienst checklist

Als organisatie moet je aan een bepaald aantal onderwerpen voldoen om een goed arbobeleid te hebben. Denk hierbij aan het ziekteverzuimbeleid of de risico inventarisatie en –evaluatie (RI&E)! Om het makkelijker en overzichtelijker te maken waar je precies aan moet voldoen hebben we een checklist opgesteld. Hoeveel kan jij er afvinken?

Stappenplan oprichten Ondernemingsraad

Bedrijven met meer dan 50 medewerkers moeten een ondernemingsraad hebben. Om dit zo effectief mogelijk te doen moet je een aantal stappen volgen. Wij hebben deze stappen in een stappenplan gezet.

HR infographic

Personeel is een van de belangrijkste onderdelen in een organisatie. Je kan nog zo succesvol zijn, maar samen ben je natuurlijk sterker. De HR afdeling moet zich aan veel rechten en plichten houden om het zo goed mogelijk te regelen voor de medewerkers. En ook dit kan soms onoverzichtelijk zijn. Bekijk onze HR infographic, waarin we de belangrijkste instrumenten hebben genoteerd.

Dit zijn alle documenten die vanaf vandaag online staan. Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze pagina’s continu aangevuld worden, hier zijn wij druk mee bezig. Wil jij als een van de eerste geïnformeerd worden over nieuwe content voor je zelfontwikkeling? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Persoonlijk leiderschap

Zelfleiderschap

Meer weten?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatieve en inspirerende e-mails!

New call-to-action

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.