DHPS | Online Marketing Casus

DHPS, de warmtepomp-expert die installateurs, bouwers en architecten helpt om op een makkelijke manier de warmtepomp-techniek toe te passen zodat zij het kunnen verwerken in hun totaaloplossing van duurzaam wonen, besloot om hun online marketing inspanningen uit te besteden aan Zakenwijzer. Met resultaat: de waarde van de website werd vergroot en zowel de bezoekersaantallen als (online) offerte aanvragen stegen enorm!

Zoektermen: focus woorden naar pagina 1 in Google

Weinig online inspanning leveren resulteert concreet in minder website bezoekers. Minder websitebezoekers betekent een kleinere kans op omzet. Zonde.. Aangezien wij er vanuit gaan dat je als bedrijf ook online het maximale eruit wilt halen!

Door in te spelen op woorden met zoekvolume die pasten binnen het strategische plan van DHPS en daarbij de juiste online inspanningen te leveren wisten wij zo goed als alle focus zoekwoorden naar de eerste 3 pagina’s van Google te brengen. Dit leidde o.a. tot een explosieve groei in websitebezoeken van maar liefst 360%.

Hoe wij dit voor elkaar hebben gekregen?

  • Content creatie in de vorm van o.a. blogs en landingspagina’s
  • Pagina optimalisatie
  • Inzet van slimme linkbuilding
  • Het optimaliseren van de structuur van de website
  • Het optimaliseren van de website snelheid
  • Het ontwikkelen van een responsive design

Eén van de mooie resultaten is de behaalde positie op het zoekwoord ‘Warmwaterboiler’. Daar waar er een jaar geleden nog niet eens de Top-100 werd bereikt, staat DHPS met dit zoekwoord (met een zoekvolume van 1.200 per maand) nu op pagina 1 van Google.

Groei organische zoektermen
Online marketing casus over DHPS

De basis voor een goede website

Wij zijn ons ervan bewust dat een goede basis voor een website (denk aan techniek, website-structuur etc.) van essentieel belang is alvorens je start met SEO inspanningen.

Om die reden besloot DHPS begin 2021 de huidige website te vervangen voor een nieuwe website. Deze nieuwe website heeft Zakenwijzer gebouwd via WordPress. Daarbij hebben wij de volledige migratie verzorgd. Denk hierbij aan zowel de informatieoverdracht als de website hosting. Deze goede/nieuwe basis, juiste instellingen en structuur hebben ervoor gezorgd dat de website gezondheid vandaag de dag maar liefst 99% is.

Wil jij ook een nieuwe website en vanuit een goede basis starten? Bekijk dan deze pagina!

360% meer websitebezoekers

227% meer organische zoektermen

1.400% meer online offerte aanvragen

Content, content en nog eens content

Contentcreatie is één van de belangrijkste manieren om relevant te blijven voor zoekmachines. Wij zijn hiervan overtuigd en zetten hier dan ook graag op in. Zo ook voor DHPS: In de afgelopen 12 maanden hebben wij ruim 75 blogs geschreven over diverse onderwerpen. Deze SEO teksten waren er zo op ingericht dat dit ook direct als acquisitie-middel van websitebezoekers werkte.

Ben jij met jouw organisatie klaar om online impact te maken?

Een betere vindbaarheid, meer websitebezoekers en meer offerte-aanvragen of directe aankopen.. waar wacht je nog op?! Kom direct met ons in contact en maak een afspraak. Onder het genot van een bak koffie bekijken we samen hoe we jouw organisatie naar een hoger plan kunnen tillen.

Vragen?

Voor meer informatie kun je ook contact met ons opnemen door te bellen of te e-mailen.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!