Oldenburger Transport | Online Marketing Casus

Oldenburger Transport is een logistiek dienstverlener gespecialiseerd in bloemen en planten. Begin 2021 besloot het bedrijf om meer aandacht te besteden aan de online presentatie en online vindbaarheid. Dat was dan ook direct de reden om een samenwerking aan te gaan met Zakenwijzer. Mét succes: Van een niet-werkende website naar een website die gevonden wordt op 95 zoektermen!

Explosieve groei van de organische zoektermen

Zoals benoemd zijn de organische zoektermen explosief gestegen als we het vergelijken met een jaar geleden. Halverwege mei 2021 werd Oldenburger Transport gevonden op 13 organische zoektermen. Inmiddels is dit gestegen naar maar liefst 95. Het resultaat hiervan? Een stijging van maar liefst 303% als het gaat om de websitebezoekers!

Hoe wij dit voor elkaar hebben gekregen?

  • Content creatie in de vorm van o.a. blogs en landingspagina’s
  • Website optimalisatie
  • Het optimaliseren van de structuur van de website
  • Het optimaliseren van de website snelheid
  • Het ontwikkelen van een responsive design
Groei organische zoektermen

De basis voor een goede website

Dat een goede basis van een website van cruciaal belang is om goede SEO resultaten te boeken weten wij inmiddels als geen ander. Daarom hebben wij in overleg met Oldenburger Transport dan ook besloten om dit vanaf het begin opnieuw op te bouwen. Maar wat bedoelen wij nu precies met ‘een goede basis’?

  1. Een juiste URL-structuur
  2. Snelheid van de website
  3. Weinig tot geen foutmeldingen
  4. Een responsive design
  5. Visueel aantrekkelijk

Wil jij ook een nieuwe website en vanuit een goede basis starten? Bekijk dan deze pagina!

Nieuw design

Een stijging van 303% in websitebezoekers

Een stijging van 630% in organische zoektermen

On-site optimalisaties gepaard met nieuwe content

Naast het feit dat je alle pagina’s op jouw website zo goed mogelijk moet optimaliseren, is het voor zoekmachines van belang dat jouw website relevant blijft voor bezoekers. Dit doe je o.a. door je website continu te voorzien van nieuwe informatie vanuit jouw expertise. Des te waardevoller deze informatie voor de bezoeker is, des te meer autoriteit Google aan jouw website toekent. Geef je hier de juiste aandacht aan? Dan zal dit vervolgens resulteren in hogere posities van de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden. Iets dat leidt tot meer websitebezoekers.

Verkoopkansen vergroten

Online gevonden worden is het nieuwe verkopen… Dus waar wacht je nog op?! Kom met ons in contact en maak direct een afspraak. We gaan graag voor jou aan de slag!

Vragen?

Voor meer informatie kun je ook contact met ons opnemen door te bellen of te e-mailen.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!