HR Drechtsteden

ZAKENWIJZER als HR businesspartner

HR is een belangrijk onderdeel van de organisatie. Mede door de snel verantwoorde wetgeving wordt dit vak steeds comlexer. Het vraagt veel aandacht en expertise om te voorkomen dat de wet- en regelgeving worden overschreden.

ZAKENWIJZER werkt uitsluitend met professionele HR adviseurs die over veel praktijkervaring beschikken. Daarom kunnen onze HR adviseurs jou ondersteuning bieden in uiteenlopende vraagstukken. Je kunt er voor kiezen om HR taken geheel, gedeeltelijk of projectmatig uit te besteden. Als je kijkt naar de gehele in-, door- en uitstroom zijn er kortom veel HR taken die (meer) aandacht verdienen.

Voordelen van ZAKENWIJZER als businesspartner

  • Jouw HR beleid zal voldoen aan de huidige wet- en regelgeving
  • Via ZAKENWIJZER kan gebruik worden gemaakt van meerdere business units, waardoor je totaal ontzorgd wordt
  • Je zit nergens aan vast
  • Je werkt samen met een ervaren HR Adviseur die brede expertise heeft en kijkt naar het totaalplaatje
  • Via ZAKENWIJZER beschik je over een breed netwerk aan specialisten. Zo kan er een jurist worden ingezet indien er juridische zaken lopen

Totaal ontzorgd

Naast het geven van advies, het volledig oppakken van taken of het uitbesteden van een HR project, heeft ZAKENWIJZER ook andere expertises waardoor jij volledig ontzorgd wordt. Zo bieden wij arbodienstverlening aan, maar kunnen wij ook ondersteunen bij complexe juridische zaken. Door dit complete dienstenpakket, kunnen wij jou van dienst zijn.

Zelf meer kennis van zaken? Volg de opleiding!

Mocht je jouw functionaris, die HR er als onderdeel van het takenpakket bijdoet, willen opleiden, zijn daar ook mogelijkheden in bij ZAKENWIJZER. Volg hiervoor de opleiding Personeelsmanagement. In zes dagdelen word jij opgeleid en beschik je over belangrijk en noodzakelijke basiskennis op het gebied van HRM/P&O.

Vragen?

Voor meer informatie kun je ook contact met ons opnemen door te bellen of te e-mailen.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!