HR Rotterdam

ZAKENWIJZER als HR businesspartner in Rotterdam

Iedere organisatie met personeel heeft te maken met personeelszaken, maar niet iedereen heeft een HR afdeling. Meestal is er een functionaris die HR er een beetje bij doet. Vooral in het MKB is dit een steeds vaker voorkomende situatie.

Echter is deze medewerker niet altijd op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving. Deze verandert namelijk erg vaak en dient ook zeker gevolgen te worden. HR is een vak en daarmee vaak complexer dan gedacht wordt. Schakel om deze reden een adviseur van ZAKENWIJZER in die jouw HR taken kan opvangen.

Voordelen van ZAKENWIJZER als HR businesspartner

  • Jouw HR beleid volgens de huidige wet- en regelgeving
  • De rol van HR- medewerker, adviseur en businesspartner kan allemaal worden ingenomen.
  • Via ZAKENWIJZER kan gebruik worden gemaakt van meerdere business units, waardoor je totaal ontzorgd wordt
  • Je zit nergens aan vast
  • Je werkt samen met een ervaren businesspartner die brede expertise heeft en kijkt naar het totaalplaatje
  • Via ZAKENWIJZER beschik je over een breed netwerk aan specialisten. Zo kan er een jurist worden ingezet indien er juridische zaken lopen

Totaal ontzorgd

Naast het geven van HR advies, het volledig oppakken van taken of het uitbesteden van een HR project, heeft ZAKENWIJZER ook andere expertises waardoor jij volledig ontzorgd wordt. Zo bieden wij arbodienstverlening aan, maar kunnen wij ook ondersteunen bij complexe juridische zaken. Door ons brede dienstenpakket kunnen wij jouw organisatie op meerdere vlakken van dienst zijn.

Volg de opleiding!

Naast onze HR dienstverlening bieden wij ook opleidingen aan op dit gebied. Volg de opleiding Personeelsmanagement. In zes dagdelen word jij opgeleid en beschik je over belangrijk en noodzakelijke basiskennis op het gebied van HRM/P&O.

Vragen?

Voor meer informatie kun je ook contact met ons opnemen door te bellen of te e-mailen.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!