Loopbaanscan

Een loopbaanscan heeft als doel om inzicht te geven over eigen kwaliteiten en mogelijkheden. De uitkomsten van zo een scan kunnen leiden tot zelfontwikkeling, maar ook loopbaanstappen. Deze uitgebreide loopbaanscan geeft inzicht in belangrijke vragen die van toepassing zijn op jouw loopbaan. En stimuleert daarnaast ook om na te denken over je ontwikkeling of loopbaantraject.

Deze test bestaat uit: persoonlijkheid, carrièrewaarden, vragenlijst Taken en Sectoren en competentie zelfbeoordeling.

De inhoud van het uiteindelijke rapport bevat:

  1. Wie ben ik?
    Je krijgt inzicht in de vijf belangrijkste persoonlijkheidskenmerken van de test kandidaat (Persoonlijkheidstest op basis van BIG FIVE theorie)
  2. Wat wil ik?
    De drijfveren en interesses van de test kandidaat (Carrière waarden en Interessetest)
  3. Wat kan ik?
    Vanuit deze scan worden de verschillende competenties van de kandidaat zichtbaar. Daarnaast zal een uitgebreide competentieanalyse toegevoegd worden in de rapportage.

In de analyse worden de competentiescores van de kandidaat op basis van het persoonlijkheidsprofiel en de zelfbeoordeling met elkaar vergeleken. Daardoor wordt duidelijk wat de kerncompetenties zijn en waar de potentie van de test kandidaat ligt. Vervolgens wordt inzichtelijk hoe motiverend de competenties zijn. Dit geeft duidelijkheid over het energieniveau bij bepaalde competenties en welke toch een uitdaging zullen blijven. Bovendien geeft deze test ook zelfinzicht en ideeën over het functioneren van de test kandidaat en de verdere ontwikkeling/loopbaan. De rapportage van deze test vormt dus een goede basis voor een functioneringsgesprek.

Vragen?

Voor meer informatie kun je ook contact met ons opnemen door te bellen of te e-mailen.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!