Talenten

Wat zijn jouw talenten? Wat kan jij heel goed en wat juist niet?

Iedereen heeft unieke talenten, maar niet iedereen gebruikt deze. Dit ook vooral, omdat velen niet beseffen of weten wat deze kwaliteiten zijn. Het is belangrijk om je bewust te zijn van je talenten om deze optimaal in te kunnen zetten. Dit kan in je privé leven zijn, maar ook op zakelijk gebied. Als jij je baan kiest op basis van je interesses en je talent(en) zal je hoogstwaarschijnlijk meer plezier eruit halen.

De talententest die wij aanbieden bestaat uit: de persoonlijkheidstest, carrièrewaarden en competentie zelfbeoordeling. Het is een goede test om in te zetten als je een medewerker wil laten ontwikkelen of wil ontdekken wat de talenten zijn. Dit kan zowel ontwikkeling in de huidige functie zijn als ontwikkeling voor een andere functie.

De inhoud van het uiteindelijke rapport bevat:

  1. Een samenvatting
  2. De eigen talenten
    • Kwaliteiten en valkuilen
    • Competenties
  3. Persoonlijke kenmerken
  4. De eigen manier van leren
  5. De eigen manier van ontwikkelen
  6. Een plan van aanpak

Aan de hand van deze resultaten kan er dan bepaald worden wat de sterke punten zijn van de medewerker. Ook kan er worden bepaald of de medewerker op de juiste plaatst zit en het juiste werk uitvoert. Het is dus een handige test voor de persoonlijke ontwikkeling.

Vragen?

Voor meer informatie kun je ook contact met ons opnemen door te bellen of te e-mailen.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!