Downloads

Op deze pagina staan verschillende soorten vak-gerelateerde downloads die je snel en gratis kunt downloaden.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste downloads? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Checklist RI&E

Checklist voor RI&E

Volgens de Arbowet heb je als werkgever de plicht om een veilige werkomgeving te creëren voor je werknemers. Om de risico’s op de werkvloer goed in kaart te brengen, zul je daarom dus een Risico- Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) op moeten stellen voor jouw onderneming en deze actief bijhouden. Download nu onze checklist waarin we alle belangrijke zaken rondom de RI&E hebben opgenomen!

Download vandaag is morgen gisteren

Vandaag is morgen gisteren

De 4 belangrijkste thema’s voor elke organisatie zijn: leiderschap, organisatie, gedrag en veranderen. In deze download is de essentie van deze 4 thema’s uitgewerkt door in te zoomen op 4 management goeroes die als geen ander de principes en waarden van deze thema’s kernachtig verwoorden. Download nu gratis de whitepaper.

vertrouwenspersoon-download-whitepaper

Vertrouwenspersoon

Wat heb jij als organisatie geregeld om ongewenst gedrag te voorkomen? Wat zijn de taken en verantwoordelijkheden van een vertrouwenspersoon? In deze whitepaper hebben wij de belangrijkste informatie over de vertrouwenspersoon opgenomen. Je kunt de info ook meteen praktisch toepassen binnen jouw organisatie! Download nu gratis de whitepaper.

bedrijfsongeval-px

Bedrijfsongeval

Het voorkomen van arbeidsongevallen is belangrijk voor het arbobeleid van werkgevers. Dergelijke maatregelen moeten worden opgenomen in een RI&E. Maar wat moet je als werkgever doen als er toch een arbeidsongeval plaatsvindt? Lees alle verplichtingen in deze whitepaper, download nu gratis!

Checklist downloads Zakenwijzer

HR Checklist

HR is een van de belangrijkste onderdelen binnen organisaties. Het is dan ook belangrijk dat personeelszaken goed op orde zijn én voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Bekijk aan de hand van de checklist hoe goed deze zaken zijn geregeld binnen jouw organisatie. Download nu gratis!

verlofwijzer

Verlof wijzer

Werkgevers en werknemers kunnen het lastig vinden, zeker nu met COVID-19, om te weten waar ze aan toe zijn als er iets gebeurd waardoor een werknemer niet kan werken. In deze whitepaper staan een aantal vormen van verlof, wat jij als werkgever kunt doen en waar de werknemer recht op heeft! 

Ziekmelding vragen

Tips bij het aannemen van een ziekmelding

Het aannemen van een ziekmelding lijkt simpel, maar als werkgever moet je wel rekening houden met een aantal punten. Je mag bijvoorbeeld niets vragen over de oorzaak van de ziekmelding. Wil je weten wat je wel en niet mag vragen? In deze whitepaper hebben wij een paar tips verzameld.

seo-trends-2021

SEO Trends 2021

Hoger scoren in Google is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Google voert voortdurend updates uit die gevolgen kunnen hebben op je positie. Benieuwd naar wat de online marketing trends zijn in 2021? Download gratis de whitepaper.

psychisch verzuim feiten

Whitepaper psychisch verzuim

Het is belangrijk dat psychische problematiek die (op het werk) ontstaat vroeg gesignaleerd en besproken wordt. In deze whitepaper staan een paar praktische tips voor het signaleren en bespreken van de psychische klachten. Download gratis onze whitepaper.

Checklist downloads Zakenwijzer

Arbodienst Checklist

Waar moet je als bedrijf aan voldoen wanneer je een goed arbobeleid wilt voeren? En wat moet er wettelijk gezien geregeld zijn?

In onze checklist staat overzichtelijk onder elkaar weergegeven aan welke eisen een goed arbobeleid voldoet. Download nu gratis onze ‘checklist arbobeleid’.

Checklist downloads Zakenwijzer

Stappenplan oprichten Ondernemingsraad

Hoe zet ik een ondernemingsraad op? Wij hebben hier een whitepaper voor gemaakt met alle stappen hoe je een OR op kunt richten. Download gratis het stappenplan.

Logo overzicht downloads

HR-instrumenten infographic

Bij HR is personeel het belangrijkste instrument van een organisatie. Er wordt nagedacht over de inzet van medewerkers, hoe zij gestuurd kunnen worden en hoe je de medewerkers kan motiveren. Wij hebben een overzicht gemaakt van de belangrijkste punten waar je als HR aan moet denken bij de instroom, doorstroom of uitstroom van personeel. Download gratis infographic.

Meer weten?

Wil je graag meer van dit soort content? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatieve en inspirerende e-mails! Ontvang als een van de eerste een update als er nieuwe content online staat.

Heb je vragen? Neem contact op via:

marketing@zakenwijzer.nl

Houd mij op de hoogte

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!