Downloads

Op deze pagina staan verschillende soorten vak-gerelateerde downloads die je snel en gratis kunt downloaden.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste downloads? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

wat te doen bij verlof

Verlof wijzer

Werkgevers en werknemers kunnen het lastig vinden, zeker nu met COVID-19, om te weten waar ze aan toe zijn als er iets gebeurd waardoor een werknemer niet kan werken. In deze whitepaper staan een aantal vormen van verlof, wat jij als werkgever kunt doen en waar de werknemer recht op heeft! 

wat mag je vragen bij een ziekmelding

Tips bij het aannemen van een ziekmelding

Het aannemen van een ziekmelding lijkt simpel, maar als werkgever moet je wel rekening houden met een aantal punten. Je mag bijvoorbeeld niets vragen over de oorzaak van de ziekmelding. Wil je weten wat je wel en niet mag vragen? In deze whitepaper hebben wij een paar tips verzameld.

seo-trends

SEO Trends 2021

Hoger scoren in Google is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Google voert voortdurend updates uit die gevolgen kunnen hebben op je positie. Benieuwd naar wat de online marketing trends zijn in 2021? Download gratis de whitepaper.

Whitepaper Psychisch verzuim

Whitepaper psychisch verzuim

Het is belangrijk dat psychische problematiek die (op het werk) ontstaat vroeg gesignaleerd en besproken wordt. In deze whitepaper staan een paar praktische tips voor het signaleren en bespreken van de psychische klachten. Download gratis onze whitepaper.

Checklist-Zakenwijzer-download

Arbodienst Checklist

Waar moet je als bedrijf aan voldoen wanneer je een goed arbobeleid wilt voeren? En wat moet er wettelijk gezien geregeld zijn?

In onze checklist staat overzichtelijk onder elkaar weergegeven aan welke eisen een goed arbobeleid voldoet. Download nu gratis onze ‘checklist arbobeleid’.

Checklist-Zakenwijzer-download

Stappenplan oprichten Ondernemingsraad

Hoe zet ik een ondernemingsraad op? Wij hebben hier een whitepaper voor gemaakt met alle stappen hoe je een OR op kunt richten. Download gratis het stappenplan.

Logo overzicht downloads

HR-instrumenten infographic

Bij HR is personeel het belangrijkste instrument van een organisatie. Er wordt nagedacht over de inzet van medewerkers, hoe zij gestuurd kunnen worden en hoe je de medewerkers kan motiveren. Wij hebben een overzicht gemaakt van de belangrijkste punten waar je als HR aan moet denken bij de instroom, doorstroom of uitstroom van personeel. Download gratis infographic.

Meer weten?

Wil je graag meer van dit soort content? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatieve en inspirerende e-mails! Ontvang als een van de eerste een update als er nieuwe content online staat.

Heb je vragen? Neem contact op via:

marketing@zakenwijzer.nl

Houd mij op de hoogte

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!