Podcast ‘Vandaag is morgen gisteren’

Het is zover, onze eerste podcast staat online! In deze aflevering zijn Erwin van Aken en Peter de Heer in gesprek over het nieuwe project waar Peter het afgelopen jaar aan heeft gewerkt – zijn nieuwe boek – met de titel; Vandaag is Morgen Gisteren. Het is uitgewerkt in 80 inspirerende inzichten over leiderschap, organisatie, gedrag en veranderen.

Dit boek is voor leiders en managers. Maar eigenlijk is het interessant voor iedereen die werkt in een organisatie.

Beluister onze podcast hieronder of via Spotify.

Zakenwijzer podcast spotify

 

Peter de Heer is CEO van Zakenwijzer BV en bedenker/oprichter van Stichting Anders. Daarnaast is Peter ook adviseur, trainer, coach en spreker.

 

 

Erwin van Aken werkt sinds 2009 als trainer voor Zakenwijzer. We kunnen dan ook met trots zeggen dat hij een van onze meest ervaren trainers is. Erwin is trainer en coach en daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd als dagvoorzitter, gespreksleider en presentator voor bijeenkomsten.

 

 

Het boek wordt binnenkort gelanceerd. Wil jij als eerste weten wanneer het boek verkrijgbaar is? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Meer weten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatieve en inspirerende e-mails! Ontvang als een van de eerste een update als er nieuwe content online staat.

Houd mij op de hoogte

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!