Management opleiding Dordrecht – Groei in Management & Leidinggeven

Iedere organisatie heeft een management team of leidinggevenden. Het is belangrijk dat iemand de verantwoordelijkheid heeft over een groep medewerkers om gestelde doelen te behalen. Hij of zij moet dan natuurlijk wel de juiste kennis en vaardigheden hebben om dit zo goed mogelijk te doen.

De management jaaropleiding bestaat uit de meest belangrijke onderwerpen rondom management en leidinggeven. Het is dan ook volledig gericht op de persoonlijke ontwikkeling van jou als manager! De onderwerpen die behandeld worden kun je meestal de volgende dag al toepassen in de praktijk.

Doelgroep management opleiding

Deze jaaropleiding is speciaal bestemd voor managers en leidinggevenden die graag zichzelf ontwikkelen. Maar ook medewerkers die willen groeien in hun functie kunnen de opleiding volgen. Dus ben jij een manager of wil jij een manager worden? Volg dan deze opleiding!

Ben je op zoek naar een training voormannen of supervisors? Bekijk dan de training leidinggeven in de praktijk.

Inhoud opleiding Dordrecht

De jaaropleiding is verdeeld over 5 modules. Deze bestaan uit 2 dagdelen. Zo kunnen we ons goed verdiepen in de stof. Meer informatie over de opbouw en verschillende instapmomenten vind je op deze pagina.

De management opleiding bestaat uit de volgende modules:

 1. Persoonlijk leiderschap
  In deze module leren we de belangrijkste leiderschapsprincipes. Door ons te verdiepen in het persoonlijk aspect, richten we ons ook op het vergroten van invloed als manager.
 2. Situationeel leidinggeven
  Waarom doen medewerkers niet wat ik zeg? En hoe moet ik dit aanpakken? Deze vragen komen uitgebreid aan bod tijdens deze module.
 3. Personeelsgesprekken
  Hoe geef ik zo goed mogelijk feedback zonder verkeerd begrepen te worden? We behandelen dus de belangrijkste technieken rondom dit onderwerp!
 4. Timemanagement
  Hoe organiseer ik mijn werk en houd ik overzicht? Door middel van deze module leer jij jouw tijd beter in te delen!
 5. Verandermanagement
  In deze module behandelen we waarom veranderen zo belangrijk is, waardoor jij jouw team ook kan meenemen in veranderingen!

Inschrijven

Interesse in de jaaropleiding? Schrijf je dan in op deze pagina!

Wij hebben een breed opleidingsaanbod. Iedere maand bieden we verschillende soorten trainingen aan. Kijk hiernaast voor onze opleidingskalender.

Meer informatie 

Het is ook mogelijk om deze management opleiding incompany te organiseren. Ook bieden wij deze jaaropleiding online aan! Je kunt ons bellen via 088-505 6000 of een mail sturen naar marketing@zakenwijzer.nl.