Arbo opleidingen

Training Verzuimmanagement

Hoe kom ik in gesprek met mijn zieke werknemer, zonder dat hij dit ervaart als een controle? Deze training leert jou effectieve tools toe te passen, die noodzakelijk zijn voor het voeren van verzuimgesprekken.

Cursus Vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersoon is een medewerker die preventief en actief te werk gaat ten aanzien van ongewenste omgangsvormen in de organisatie. Wat voor de één normaal gedrag is, is voor een ander ongewenst of ongepast gedrag

Training Stress Weerbaarheid

In deze leuke, enthousiaste, korte workshop krijgen deelnemers inzicht in wat er nu eigenlijk gebeurt bij stress en hoe zij stress weerbaarder kunnen worden. Zij krijgen praktische tools in handen om succesvol om te gaan met stressvolle situaties.

Training Burn-out preventie

Moe, prikkelbaar, gejaagd, labiel, piekeren, concentratieproblemen, angstklachten. Alarmbellen die je niet zou mogen negeren! In deze workshop laten we je allereerst zien wat een burn-out precies is en wanneer je in actie moet komen.

Duurzame inzetbaarheid

Het is letterlijk en financieel van levensbelang dat je er als werkgever alles aan doet om te zorgen dat jouw werknemers betrokken, bevlogen maar ook vitaal blijven!

Cursus Preventiemedewerker

Volgens de Arbowet moet elk bedrijf een preventiemedewerker aanstellen om risicofactoren te herkennen en te beheersen. Deze preventiemedewerker is er om medewerking te geven en/of zelfstandig een RIE op te stellen of te updaten

Workshop Bewegen op het werk

Wie heeft er geen last van zijn rug, schouders of nek na een lange dag op kantoor?  Zou je ze niet beter kunnen voorkomen? De oorzaak aanpakken om het gevolg op te lossen, dat is de kern van deze interactieve workshop bewegen.

Workshop Je bent wat je eet

De voedingshypes schieten uit de grond en spreken elkaar vaker tegen dan dat ze een helder beeld geven van wat er nu daadwerkelijk nodig is om een gezond voedingspatroon te creëren.

Training BHV (herhaling)

Alle bedrijven in Nederland zijn verplicht om een gediplomeerde bedrijfshulpverlener (BHV) te hebben. Een bedrijfshulpverlener moet beschikken over vaardigheden op het gebied van EHBO en brandbestrijding. Wij bieden jou deze opleiding aan!

Training BHV herhaling

Bij gebleken geschiktheid ontvangen deelnemers het erkende diploma Bedrijfshulpverlener. Aansluitend kan de deelnemer volstaan met een herhalingscursus die elk jaar wordt gehouden.

Training VCA

De cursist is na de cursus in staat om de veiligheidseisen – taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden m.b.t. veiligheid en veiligheidsmaatregelen toe te passen (VCA VOL: en leiding te geven)