HR opleidingen

Opleiding Personeelsmanagement

Het uitoefenen van personeelsmanagement is een vak apart. Een professionele organisatie vraagt om actuele kennis personeelsmanagement. Het toenemende belang van de juiste mensen in organisaties wordt steeds groter.

Training Verzuim

Hoe kom ik in gesprek met mijn zieke werknemer, zonder dat hij dit ervaart als een controle? Deze training leert jou effectieve tools toe te passen, die noodzakelijk zijn voor het voeren van verzuimgesprekken

Training Psychologie

Als manager geef je leiding aan medewerkers om processen vorm te geven en doelen te realiseren. Dat gaat je echt een stuk makkelijker af als je beter zou begrijpen hoe andere mensen denken en hoe zij beslissingen nemen.

Functionerings- en Beoordelingsgesprekken

In gesprek gaan met een medewerker is misschien wel het lastigste onderdeel van je leidinggevende taak. Vooral als de medewerker niet doet wat jij zegt. Hoe pak je dat nu aan, zonder dat er een conflict ontstaat?

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht gaat over de regels die gelden in een dienstverband tussen werkgever en werknemers.Onze diensten: reorganisatie, medezeggen­schap, cao vraagstukken, rechtspositie (zieke) werknemer, contracten, documenten, ontslag­procedures.

Cursus Vertrouwenspersoon

De vertrouwenspersoon is een medewerker die preventief en actief te werk gaat ten aanzien van ongewenste omgangsvormen in de organisatie.Wat voor de één normaal gedrag is, is voor een ander ongewenst of ongepast gedrag.