Sales trainingen

Training Great in Sales

Succesvolle sales- en accountmanagers zijn cruciaal voor de groei van elke organisatie. In deze praktijkgerichte salestraining ga je daarom écht de diepte in. Je krijgt een spiegel voorgehouden en gaat ook aan de slag met rollenspellen. Bovendien maak je ook direct de vertaalslag naar jouw praktijksituatie.

Het nieuwe verkopen

Hoe overtuig ik mijn klant in een wereld waarin afnemers steeds meer macht krijgen? En hoe bind ik mijn klant zodat ik mijn duurzame relatie niet verlies? Allemaal vragen die cruciaal zijn in het huidige salestijdperk.

Training Sales en Gedrag

Naast de juiste skills zijn zaken als doorzettingsvermogen, discipline, om kunnen gaan met afwijzing en proactief gedrag dé factoren die bepalen of jij een gemiddelde verkoper… of een topverkoper bent

Training Afspraken maken en Binnenkomen

Meer omzet is meer afspraken! Elke order begint met een eerste kennismaking. In deze praktische training leren we je om jouw agenda vol te krijgen met veelbelovende afspraken.

Training het Salesgesprek

Zit er structuur ik jouw verkoopgesprek? Stel je wel de juiste vragen? En weet je wel wat jouw klant écht belangrijk vindt? Door deze training ontdek je de diepste wensen van je klanten… verlangens die ze je misschien nog nooit hebben verteld.

Training Presenteren met Impact

Geef je wel regelmatig een presentatie? Of juist voor het eerst? En heb je de ambitie om een onvergetelijke presentatie te houden? Die aansluit bij je doelen en bij je publiek? Volg dan onze training; Onvergetelijk Presenteren!’

Training Onderhandelen en Beïnvloeden

Je leert op praktische wijze hoe je in onderhandelingen tot een win-win situatie kunt komen. Tot slot ontraadselen we de geheimen van de psychologie van het beïnvloeden.

Training Succesvol opvolgen en Closen

Hoe zorg je dat meer offertes resulteren in een opdracht? Wat zou het voor verschil maken als 25% van alle verloren offertes toch opdracht waren geworden? Door deze training krijg je meer grip op het beslissingstraject.

Training Commerciële Binnendienst in Topvorm

Elk telefoontje kan omgezet worden in een mooie opdracht of…… aan je neus voorbij gaan. De training confronteert deelnemers met hun automatische gedrag en reikt praktische tools aan voor een perfecte omgang met bestaande en nieuwe klanten.

Training Proactief op de Beurs

Je kunt nooit voor de tweede keer een eerste indruk maken. Iedereen wordt op scherp gezet en krijgt praktische tools aangereikt om het maximale rendement uit de beurs te halen.

Training Iedereen is Verkoper

Iedereen kan Verkopen is voor het hele bedrijf. De kracht is dat alle medewerkers erbij betrokken zijn en betrokkenheid ervaren. Tevens krijgen zij praktisch toepasbare tools aangereikt om zichzelf en de organisatie te ‘verkopen’.

Training Klantgericht en Commercieel Communiceren

De manier waarop het contact met de klant verloopt, bepaalt voor een groot deel het beeld dat iemand heeft van je organisatie. Deelnemers leren om professioneel en correct te communiceren in allerlei situaties en krijgen daarvoor praktische handvaten uitgereikt.