SEO cursus

Hoe kan jij zelf je website of webshop online beter vindbaar maken? In deze cursus behandelen we de theorie op het gebied van SEO en online vindbaarheid en gaan we gelijk concrete opdrachten en aanpassingen doen aan jouw website!

Tijdsduur: 2 dagdelen
Prijs training: 1795,-

Incompany volgen?
Meer informatie

SEO cursus

In deze cursus leggen wij jou in 1 dag het belang van SEO uit en gaan wij praktijkgericht aan de slag door dit toe te passen op jouw website.

Online marketing vervult steeds meer de rol van traditionele verkoop. Veel mensen gaan eerst online op zoek naar informatie voordat een product of dienst wordt aangeschaft. Het wordt daarom steeds belangrijker voor organisaties om hier iets mee te gaan doen. Steeds meer bedrijven richten zich op de online naamsbekendheid aangezien het ook bij hen niet onopgemerkt is gebleven dat het aantal online zoekopdrachten steeds meer groeit.

Het kan zijn dat jij als organisatie niet de juiste kennis in huis hebt om dit meteen toe te passen. Onze SEO specialist neemt jou in 2 dagdelen mee in de trends en ontwikkelingen van digital marketing en gaat hier samen met jou direct mee aan de slag!

Programma SEO cursus

In de ochtend zullen we vooral inzoomen op de theorie. Hoe werkt het algoritme van Google en hoe gedraagt jouw website zich op het internet? In de middag zullen we concreet kijken naar de belangrijkste parameters van de eigen website en bespreken we hoe je deze positief kunt beïnvloeden.

Hoe belangrijk is Domein Rating? Wat is Linkbuilding? Hoe schrijf je de beste teksten? En wat is zoekvolume? We gaan concreet aan de slag om deze vragen te beantwoorden en de eerste stappen te zetten naar een betere online vindbaarheid en meer bezoekers op je website of webshop.

Tijdens de terugkom-ochtend behandelen we concrete vragen die zijn ontstaan na de opdrachten die zijn uitgevoerd.

Werkwijze

Duur
De SEO training wordt gegeven in 2 dagdelen.

Certificaat
Na afronding van deze training ontvang je een deelnemerscertificaat.

Vorm
Deze praktijkgerichte training wordt bovendien op 2 manieren aangeboden:
Incompany*
1 op 1

*Deze training wordt individueel per bedrijf ingepland, zodat we alle focus op jouw als bedrijf hebben. Er kunnen maximaal 3 medewerkers (per bedrijf) deelnemen.

Kosten

  • Incompany | 2 dagdelen | 1795,-
  • 1 op 1 | offerte op maat

Inbegrepen zijn: locatie, faciliteiten, trainingsmaterialen en digitale trainingsinformatie. Er zijn geen bijkomende kosten.

Genoemde prijzen zijn excl. BTW

Ervaringen

Vragen?

Voor meer informatie kun je ook contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!