Teambuilding

‘Een team presteert beter als losse eilandjes’

Tijdsduur: Maatwerk
Prijs training: Offerte op maat

Incompany volgen?
Meer informatie

Teambuilding sessies

Een team presteert beter als losse eilandjes. Een effectieve samenwerking is van cruciaal belang voor de kwaliteit van een organisatie. ZAKENWIJZER biedt uiteenlopende (creatieve) teambuilding concepten aan om de samenwerking en het teamgevoel in jouw organisatie te verbeteren. Dit kan zowel intern (op locatie klant) als op een inspirerende externe locatie. Er zijn tal van mogelijkheden!

Een teambuilding sessie is altijd maatwerk. Onze specialisten gaan graag eens vrijblijvend met je in gesprek om te verkennen wat zij hierin voor je kunnen betekenen.

Programma Teambuilding sessie

Hieronder vind je een voorbeeld van een teambuilding concept waarmee je al in één middag resultaat boekt:

Opening

Via een ludieke werkvorm maken de deelnemers -op een andere manier dan ze gewend zijn- kennis met om elkaar beter te leren kennen en begrijpen.

Kwaliteitenspel

We gaan het kwaliteitenspel met elkaar spelen. Deelnemers kunnen zichzelf een aantal kwaliteiten toekennen en de kwaliteiten die ze niet zelf hebben aan hun collega’s toekennen. Deelnemers krijgen inzicht in hun eigen en elkaars kwaliteiten. Door aan elkaar te vertellen waar ze goed en minder goed in zijn, oefenen zij met het geven van feedback en complimenten.

Nabespreking kwaliteitenspel: Evalueren met elkaar. Wie is waar goed in? Hoe zie ik mezelf en hoe zien anderen mij?

Kernkwadranten

Wanneer wordt je kwaliteit je valkuil? Wat is dan je verbeterpunt (valkuil)? En hoe voorkom je dat je daarin doorslaat (allergie)? Medewerkers ontdekken dat elke kwaliteit een valkuil heeft en leren begrijpen hoe dit komt. Nu ze dit van elkaar weten, en herkennen, kunnen ze hier rekening mee houden in de onderlinge samenwerking.

Spiegelkwadranten

Vergelijken van elkaars kernkwadranten. Jouw valkuil is de allergie van iemand anders. Werknemers begrijpen waarom sommige persoonlijkheden niet goed met elkaar ‘door één deur kunnen’ (allergie).

Door te begrijpen hoe dit ontstaat kunnen deelnemers elkaar beter respecteren en concrete afspraken met elkaar maken over hoe zij hier in het vervolg mee om gaan.

Tot slot

Wat doen we goed? Wat kunnen we versterken? Waar moeten we mee stoppen? Wat missen we? En waar moeten we dus mee starten?

Werkwijze

Teambuildingsessies zijn altijd maatwerk.

Kosten

Teambuildingsessies zijn altijd maatwerk.

Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en/of een offerte op maat via 088-5056000 of mail ons via groei@zakenwijzer.nl.

Ervaringen

Vragen?

Voor meer informatie over deze training kun je ook contact met ons opnemen door te bellen of te e-mailen.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!