Studiereizen

ZAKENWIJZER organiseert twee keer per jaar studiereis voor leiders op een inspirerende locatie. Je krijgt een explosie aan praktische inzichten, eyeopeners en kennis. Daarnaast beleef je met elkaar een enorm leuke week. Je geniet van heerlijk eten, cultuur en bovenal bijzondere ontmoetingen met andere leiders. Naast het leerzame en diepgaande programma bouwen we voldoende tijd in om te genieten van de unieke plek waar we verblijven en hebben we altijd een leuke excursie voor je in petto. Het feit dat je écht weg bent uit de waan van de dag heeft enorm veel impact en draagt effectief bij aan het resultaat van de training. Lees hieronder enkele reacties van relaties die hebben deelgenomen aan de studiereis in Lissabon 2017 en Valencia 2018.

 • Wanneer je bereid bent écht naar je zelf te durven kijken, kom je als herboren leider terug.

  Yoram Vooijs
  Rungis
 • Een mooie inspirerende week met een fijne groep wat mij voor nu en in de toekomst zeker verder gaat brengen, zowel zakelijk als persoonlijk!

  Daniel van Pelt
  ACW
 • Wat een ontzettend leuke en leerzame week was dit. Ik ben tot veel nieuwe inzichten gekomen, waar ik nu én in de toekomst nog veel aan zal gaan hebben.

  Dianne van der Kooij
  Stichting het Dilemma
 • Het was enorm goed om eens afstand te nemen van je dagelijkse bezigheden en tijd te kunnen nemen voor zelfreflectie. Ik kwam terug naar Nederland met concrete actiepunten.

  Eric Terry
  Directeur Actiflow
 • Ontzettend inspirerend!
  En we hebben heel veel gelachen.

  Marcel de Haan
  Financieel directeur Unigas
 • Ik zou dit echt iedereen aanraden! Je gaat bepaalde zaken ineens vanuit hele andere invalshoeken zien.

  Henri Verweij
  Directeur Exalto
 • Treffende informatie die echt bij mij binnenkomt!

  Adry van den Wijngaard
  Directeur Mohs klinieken

Momenteel plannen wij twee studiereizen voor 2019. Porto (Portugal) in april en de Waddeneilanden (Nederland) in oktober/november. Binnenkort volgt meer informatie.

Meer informatie
Heb je interesse in de studiereizen van ZAKENWIJZER? Stuur een mail naar groei@zakenwijzer.nl of bel ons via 088 – 505 6000.