Persoonlijk Leiderschap en Psychologie

Training | 4 dagen

Tijdens deze 4-daagse training staat jouw persoonlijk leiderschap en kennis van praktische psychologie centraal. Je ontmoet niet alleen andere leiders, maar vooral ook jezelf. Je ontmoet ook die dingen van jezelf waar je wel en niet trots op bent. Je leert opnieuw naar jezelf kijken, maar ook hoe je jouw gewenste of ongewenste gedrag daadwerkelijk kunt verbeteren of veranderen. Aan het einde van deze training beschik je over een persoonlijk leiderschapsplan voor de komende 12 maanden om te worden wie je bent en wilt zijn. Je zult leren begrijpen waarom jij en anderen doen wat ze doen, terwijl je dat soms niet wilt. Maar ook hoe jij als leider hier invloed op uit kan oefenen om samen met jouw mensen jullie gemeenschappelijke bedrijfsdoelen te realiseren. Naast training in de groep werk je ook aan (persoonlijke) praktijkopdrachten en passen we intervisie toe in kleine groepjes. Zo maken we in deze 4 dagen direct de vertaling naar jouw praktijk!

Doelgroep
Leiders, managers en ondernemers die hun persoonlijk leiderschap willen ontwikkelen en in de spiegel durven te kijken.

DAG 1: LEIDERSCHAP

Om een betere leider te worden mag je gewoon afkijken. Daarom hebben wij de beste inzichten van de belangrijkste leiderschapsdenkers verzameld. Een schat aan leiderschapskennis en ervaring leert jou wat je van leiderschap moet weten.

 • Wat je écht van leiderschap moet weten
 • De belangrijkste leiderschapsdenkers
 • De essentie van leiderschap

DAG 2: VIJF NIVEAUS VAN LEIDERSCHAP

Leiderschap is iets waar je in mag groeien. Maar hoe ziet die groei eruit? Waar sta je nu en wat is de logische vervolgstap? Aan de hand van de beroemde 5 niveaus van leiderschap (John C. Maxwell) helpen we jou om de volgende juiste stap te zetten.

 • 5 niveaus van leiderschap
 • Waar sta jij nu en waarom?
 • Welke stap moet je zetten om verder te komen en wat is daar voor nodig?

DAG 3: MORGEN DOE IK HET BETER

Als veranderen makkelijk was, was alles in de wereld wel anders. Maar juist het tegendeel is een feit. Leiderschap van een andere soort vraagt om veranderen van een andere soort. Je leert hoe anders denken alles te maken heeft met anders doen. Maar ook om wel vol te houden waar anderen opgeven. Verder maak jij jouw persoonlijk leiderschapsplan voor de komende 12 maanden.

 • Anders denken & Anders doen
 • Persoonlijk Leiderschapsplan
 • Plan in uitvoering

DAG 4: PSYCHOLOGIE VOOR LEIDERS

Als we mensen beter zouden begrijpen, zouden we om te beginnen onszelf beter leren begrijpen. Jij en ik zijn namelijk net mensen. Met die kennis leren we ook hoe we beter kunnen samenwerken dan we tot nu toe doen. Je leert niet alleen wat de 4 belangrijkste instrumenten van leiderschap zijn, maar ze ook effectief toe te passen.

 • Wat is Psychologie?
 • Waarom doen we wat we doen?
 • Vragenstellen, Luisteren, Begrijpen, Verbinden


Certificaat
Na afronding van deze leiderschapstraining ontvang je het deelnemerscertificaat: ‘Leiderschapstraining: Persoonlijk Leiderschap & Psychologie’ van ZAKENWIJZER BV.

Vraag gratis informatie aan

data & tarieven

Leiderschapstraining | 4 dagen | 2.995,- (all-in)

Inbegrepen zijn: locatie, faciliteiten, trainingsmaterialen, digitale trainingsinformatie, lunch en certificaat. Er zijn geen bijkomende kosten.

Deze praktijkgerichte training wordt gegeven in Ridderkerk en staat gepland op onderstaande data:

 • Data op aanvraag

Incompany:
Deze training incompany? Neem contact met ons op voor meer info via groei@zakenwijzer.nl of 088-5056000.

BTW:
De genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Inschrijfformulier

Schrijf je hier snel en gemakkelijk in.

Naam *

Bedrijfsnaam

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Datum en tijd *

Gegevens deelnemer

Naam deelnemer *

E-mailadres deelnemer *

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden.

Contact

Voor meer informatie over deze training kun je contact met ons opnemen door te bellen naar: 088 – 505 6000 of te e-mailen naar groei@zakenwijzer.nl.

Vraag gratis informatie aan
Meer weten over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Naam *

Bedrijfsnaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Opmerkingen

X