Vacature: Meewerkstagiair(e) HRM

Ben je proactief, leergierig, en op zoek naar een leerzame en uitdagende stage op het gebied van HR? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat houdt de stage in?

Je werkzaamheden tijdens je stage bij ZAKENWIJZER zijn erg afwisselend. Taken die je bijvoorbeeld mag uitvoeren zijn:

  • screenen en verbeteren verzuimprotocollen,
  • opstellen functieprofielen,
  • analyseren van verzuimcijfers en meedenken over verbetervoorstellen,
  • optuigen van projecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid etc.

Maar ook op commercieel en innovatief vlak hebben wij uitdagingen voor jou. Wij zoeken iemand die mee mag werken in onze organisatie voor een aantal dagen per week.

Wat zoeken we?

Voor deze stage vinden we het belangrijk dat je jezelf herkent in de volgende functie-eisen:

  • Je volgt tenminste een HBO opleiding, gericht op de studie Personeel & Arbeid of Management Economie en Recht (of andere verwante studie)
  • Je bent op zoek naar een meewerkstage
  • Je bent in staat om zelfstandig opdrachten uit te voeren en proactief mee te denken in de werkprocessen van de organisatie.
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en vind het leuk om onderdeel te zijn van een team.

Wie zijn wij?

ZAKENWIJZER is een jong en dynamisch bedrijf. Wij maken met onze kennis en passie het verschil in organisaties. Onze adviesdiensten zijn ondergebracht in 5 businessunits: Bedrijf, Recht, Groei, Cijfers en Mens. Meer over onze businessunits en dienstverleningen vind je natuurlijk op onze homepage.

Wat bieden wij jou?

Als stagiair maak je onderdeel uit van ons vaste, jonge team. De sfeer is informeel, maar uitdagend. Je krijgt goede, persoonlijke begeleiding en leert veel verschillende aspecten in jouw vakgebied, waarbij je ook zelf veel verantwoordelijkheden krijgt. Bij Zakenwijzer krijg je een marktconforme stagevergoeding.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Stuur je CV met motivatie naar corinevanorsouw@zakenwijzer.nl. Heb je gerichte vragen? Dan is het ook mogelijk om even te bellen via 078-6159692. Je kunt vragen naar Corine van Orsouw.