Ziekteverzuim Dordrecht

Ben je op zoek naar een arbodienst in de buurt van Dordrecht die jou kan helpen in het verlagen van ziekteverzuim? ZAKENWIJZER is een gecertificeerde arbodienst die jou daarbij kan helpen! Enkele van de voordelen die wij bieden zijn:

  • Lager ziekteverzuim
  • Gecertificeerde bedrijfsartsen
  • Snelle en directe aanpak
  • Landelijke dekking
  • Vaste casemanager
  • Hoogwaardige kwaliteit

Begeleiding in ziekteverzuim

De arbodienst van ZAKENWIJZER kenmerkt zich door een persoonlijke en snelle aanpak op maat. Wij verlagen het ziekteverzuim door het niet alleen medisch te beoordelen, maar te kijken naar de context. In veel gevallen heeft ziekteverzuim namelijk ook te maken met gedrag en spelen er zaken mee als motivatie, een lastige privésituatie of heeft het verzuim een juridische context. Lees HIER meer over hoe wij ziekteverzuim aanpakken.

Samenwerken met specialisten

ZAKENWIJZER beschikt naast casemanagers en gecertificeerde bedrijfsartsen ook over een groot netwerk aan specialisten. Deze zijn ieder gespecialiseerd in zijn of haar eigen vak en kunnen daarom een bijdrage leveren aan het verlagen van ziekteverzuim. Wij werken samen met onder andere:

ZAKENWIJZER

De arbodienst is een onderdeel van ZAKENWIJZER. Deze adviesgroep bestaat uit meerdere businessunits. Informatie over alle diensten vind je hier.

Neem contact met ons op

We komen graag met je in contact. Je kunt ons bellen via 088 505 6000 of een mail sturen naar arbo@zakenwijzer.nl.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte