Procesmanagement

Als je bedrijfsprocessen niet staan, kun je zomaar omvallen. Hard werken is om die reden geen garantie voor het effectief en winstgevend zijn van je organisatie. In tegendeel! In de snelle veranderingen waar organisaties mee te maken krijgen is juist ‘niet harder maar slimmer’ de beste optie! Veel taken en werkzaamheden kunnen worden geautomatiseerd en gedigitaliseerd.
Handenarbeid is duur en gewoon niet houdbaar voor de toekomst. Het een van de belangrijkste redenen waarom sommige ondernemers wel hard werken maar niet of onvoldoende winst maken. Wij zijn ervan overtuigd dat de grootste bedreiging voor ondernemers het niet of niet tijdig doorvoeren van geautomatiseerde bedrijfsprocessen is. Nu al en nog meer in de nabije toekomst.
Effectieve bedrijfsprocessen zijn de versnellers van elke onderneming. Haal je voet van de rem en optimaliseer je werkprocessen door slimme informatie en communicatie technieken.

Automatiseren

Er is geen toekomst denkbaar zonder digitalisering en automatisering. Automatiseren is geen vrijblijvende keuze maar noodzaak. Organisaties veranderen. Structureel verandermanagement wordt ingezet om relevant te zijn en te blijven voor opdrachtgevers en worden alle traditionele en handmatige werkzaamheden vervangen door geautomatiseerde processen. Belangrijk daarbij is dat deze naadloos aansluiten en communiceren met andere systemen in de organisatie. ZAKENWIJZER is jouw business partner in het realiseren van veranderprocessen. Lees meer…

Kwaliteitsprocessen

Kwaliteitsprocessen en kwaliteitsmanagement zijn activiteiten binnen organisaties die streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van een product, productieproces, dienst of organisatie. Kwaliteit is geen afgebakend vakgebied, maar komt terug in alle delen van de onderneming. Agile, Scrum, Lean, ISO, certificeren… het kan je soms duizelen van de verschillende mogelijkheden.
Maar elke onderneming krijgt vroeg of laat met deze processen te maken. Soms omdat we zien dat traditionele bedrijfsprocessen niet meer effectief en kostbaar zijn. Maar ook omdat opdrachtgevers kwaliteitseisen stellen die geborgd moeten zijn in processen die de kwaliteit garanderen. ZAKENWIJZER beschikt over de deskundigheid om de juiste kwaliteitsprocessen te implementeren en te borgen in organisaties. Daarnaast geeft ZAKENWIJZER ook trainingen op het gebied van procesmanagement.

ICT

ZAKENWIJZER vindt dat iedereen een probleemloos netwerk verdient. Eén centraal systeem voor de complete automatisering. Alles of niets! Alleen zo heb je alles onder controle en voorkomen we samen ergernissen. ICT is een stuk gereedschap. Niets meer en niet minder. Maar wel een stuk gereedschap wat heel belangrijker is om je werk goed en effectief uit te voeren. Je wilt gewoon veilig toegang tot je data, waar en wanneer dan ook. Natuurlijk wil je niet ‘afstuderen’ op het gebruik van je werkplek. Je werkplek moet het doen, zonder problemen, trage systemen of haperende verbindingen. Probleemloze ICT begint met feilloos adviseren en kennis van de organisatieprocessen. Wij beschikken over de professionals, kennis en ervaring die in jouw organisatie de informatie en communicatie technologie adviseren, implementeren en op maat kan opleveren.

Tot slot
Slimme en effectieve kwaliteitsprocessen zijn de aorta’s van elke organisaties. ZAKENWIJZER helpt bedrijven om niet steeds harder en meer te werken, maar te kiezen voor intelligent en slimmer werken. Verander en verbeterprocessen zijn ondenkbaar zonder kwaliteit en effectiviteit in bedrijfsprocessen. Procesmanagement heeft een relatie met alle delen van de organisatie. Bottlenecks in bedrijfsprocessen belemmeren organisaties te groeien in kwaliteit en effectiviteit en om relevant te blijven in een snel veranderende wereld.  Het opsporen en opheffen van deze ‘flessenhalzen’ in je organisatie is waar ZAKENWIJZER gespecialiseerd in is.

Meer informatie
Wil je meer weten over onze diensten op het gebied van procesmanagement? Bel ons voor een oriënterend gesprek via 088 – 505 6000.

Vraag gratis informatie aan
Vraag gratis informatie aan
Meer weten over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Naam *

Bedrijfsnaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Opmerkingen

X