Consultancy

Toen we in de wieg lagen wisten we van niets. Maar vanaf dag één hebben we steeds weer nieuwe dingen geleerd van anderen. Zo groeien en ontwikkelen ook bedrijven. Leren van anderen. In een complexe wereld die zo snel verandert kun je nu eenmaal niet alles zelf weten. Je hebt anderen nodig. Raadgevers die jou als ondernemer richting geven en helpen je doelen te realiseren d.m.v. consultancy.

Betrouwbare professionals die zichzelf misbaar maken en loslaten, zodat jij zelfstandig verder kan. De adviseur en consultant 2.0 is jouw betrokken en persoonlijke leermeester en grootste fan. Hij of zij weet wat er speelt en wat nodig is. Hij heeft ervaring en kennis en weet die te verbinden met jouw business en vakgebied. Samen doen waar je goed in bent. Om samen te bouwen aan een succesvolle, duurzame en winstgevende organisatie.

  • Effectief leiderschap
  • Succesvol veranderen
  • Al 25 jaar expert in advies
  • Slimste tools
capaciteiten

Leiderschap

Werk samen met jouw persoonlijke leiderschapscoach aan nieuw leiderschap!

Data deling voor MKB support

Organisatieadvies

Ben je op zoek naar hét succesvolle businessmodel? Laat je adviseren!

Organisatieadvies

Verandermanagement

Veranderen gaat vooral om gedrag, wij helpen jou succesvol door dit traject heen.

Support peil omhoog

MKB support

Stel het bestaansrecht van jouw organisatie veilig, maak gebruik van ons MKB support!

Leiderschap

Alles staat en valt met leiderschap. Succesvolle bedrijven bestaan bij de gratie van effectief leiderschap. Persoonlijk leiderschap is dé bepalende factor in elke organisatie. Slecht leiderschap zal uiteindelijk elk succesvol business model vernietigen. Belangrijke leiderschapsdenkers zoals: Stephen Covey, Jim Collins en onze eigen Ben Tiggelaar, bewijzen al jaren dat leiderschap het fundament is waarop succes gebouwd is. Leiderschap geeft richting aan de organisatie. Persoonlijk leiderschap als rolmodel waaraan medewerkers zich kunnen optrekken. Want als leiders het niet kunnen voor doen, kunnen medewerkers het niet na doen. Persoonlijk leiderschap vraagt om kennisontwikkeling. Leiderschapscoaching en training in persoonlijk leiderschap zijn daarom nooit een momentopname. Succesvolle leiders staan permanent in de leerstand en willen steeds beter worden én blijven.

Organisatieadvies

Succesvolle en winstgevende bedrijven zijn gebouwd op stevige fundamenten. Kernwaarden zeggen iets over wie je als organisatie wilt zijn. Maar ook wie je vooral niet wilt zijn. De missie geeft antwoord op de ‘Why’ vraag. Waarom ben je als ondernemer gaan doen wat je doet. Je had heel andere keuzes kunnen maken. Waarom deze? De visie van je bedrijf zegt iets over wat je wilt bereiken. De stip aan de horizon. En de strategie laat het plan zien hoe jij je doelen wilt realiseren.

Jouw business model is het centrum van je organisatie. En de reden waarom je ondernemer bent geworden. Elk succesvol business model wordt aangejaagd door 7 cruciale versnellers. Deze versnellers zijn – naast het business model zelf-  verantwoordelijk voor het succes of falen van elke organisatie. Kies voor succes en laten we samen doen waar we goed in zijn.

Verandermanagement

Veranderen is steeds belangrijker aan het worden voor organisaties. Als je niet verandert, mis je de aansluiting op een wereld die razendsnel aan het veranderen is. De houdbaarheidsdatum van business modellen wordt steeds korter. Veranderen is daarom geen vrijblijvende keuze, maar noodzakelijk om te overleven. Talloze onderzoeken laten zien dat meer dan de helft van alle veranderprocessen in bedrijven deels of geheel mislukken. Dat zijn confronterende cijfers! Het veranderen van je organisatie doe je er ook niet zomaar een beetje bij. Zomaar zelf wat proberen is geen optie. Veranderen gaat vooral om gedrag. Gedrag van de mens. Als mensen niet veranderen, verandert er niets. Om succesvol te veranderen moeten we leren anders te denken voor we anders gaan doen. Succesvol veranderen komt je dus niet zomaar aanwaaien. Er is kennis en ervaring nodig om een verandertraject succesvol te laten slagen. Het is onze passie om mensen en organisaties op hun bestemming te brengen.

MKB- support

Met MKB- support heb je de beste kennis en de slimste tools beschikbaar voor jou als MKB-ondernemer. Op maat kennis verbinden aan jouw bedrijf. Kennis en uitvoeringskracht om je mensen en organisatie op hun bestemming te brengen. Je kunt kiezen uit 4 verschillende kennisblokken. Per kennisblok zijn er 4 instapmogelijkheden die jou vervolgens 4 geweldige voordelen geven. Zodat je altijd kunt kiezen wat het beste past bij de ontwikkelfase van jouw organisatie. Ga doen waar jij als ondernemer goed in bent. Dan doen wij de rest. Samen bouwen. Samen doen.

Vragen?

Voor meer informatie over onze diensten kun je ook contact met ons opnemen door te bellen of te e-mailen.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!