Werving en selectie

Mensen en organisaties op hun bestemming brengen is onze missie. Als geen ander begrijpen wij daarom hoe belangrijk het is dat de juiste mensen ook de juiste plaats innemen. Hoewel wij zien dat automatisering binnen bedrijven in rap tempo toeneemt, zijn mensen nog steeds de bepalende factor voor succes. Werving en selectie zal dus altijd belangrijk blijven in organisaties.

Maar de noodzakelijke kennis binnen organisaties verandert steeds sneller. Voor nieuwe en innovatieve projecten is vaak nieuwe kennis nodig. Flexibel inspelen op deze wisselende behoefte aan kennis is ons vak! ZAKENWIJZER maakt deze noodzakelijke kennis door middel van de juiste werving en selectie snel beschikbaar, zodat snel veranderende organisaties tijdig kunnen inspelen op nieuwe eisen. Professionals in de volgende kennisgebieden zijn onder andere beschikbaar voor onze opdrachtgevers:

  • HRM
  • Sales
  • Juridisch
  • Finance
  • Verandermanagement
  • Directie & Management
  • Arbo, Veiligheid & Gezondheid

Detachering

Wat als je tijdelijk specifieke kennis en vaardigheden nodig hebt in je organisatie? In een snel veranderende wereld flexibiliseert en verandert de vraag naar specialistische kennis heel snel. Ontwikkelingen van je bedrijf gaan vaak sneller dan de interne kennis die nu beschikbaar is. Detachering is dan ook de beste optie. Snelle beschikbaarheid van passende kennis maakt het verschil! ZAKENWIJZER beschikt over deskundige en ervaren kenniswerkers in diverse kennisgebieden. Professionals die door middel van de juiste werving en selectie tijdelijk hun tanden zetten in jouw vraagstukken en projecten. Informeer naar de verschillende mogelijkheden en diversiteit van onze kennisgebieden.

Assessment

Assessments worden gebruikt om de werkprestaties van medewerkers te voorspellen. Een assessment biedt inzicht in de talenten van medewerkers zodat deze optimaal ingezet kunnen worden. De toenemende competitie vereist dat organisaties geen zwakke plekken meer in hun organisatie kunnen accepteren. Iedereen moet goed presteren! Maar afscheid nemen van een matig presterende medewerker is nog steeds een kostbare zaak. Veel duurder dan een goede persoonlijkheidstest. Redenen genoeg om een assessment in te zetten! ZAKENWIJZER beschikt over een brede diversiteit aan assessments en persoonlijkheidstesten. Het afnemen kan op locatie, maar vaak ook op afstand gebeuren. Ga voor een juiste match en voorkom onnodige en kostbare teleurstellingen.

Werven en selecteren

Het werven, selecteren en detacheren van professionals voor onze opdrachtgevers is belangrijk! Maar talenten komen pas tot hun recht, als de rest van de organisatie hier op aansluit.
Wanneer dit niet het geval is gaat er veel waardevolle kennis en output verloren door problemen verderop in de organisatie. ZAKENWIJZER is een brede dienstverlener in diverse kennisgebieden. Laten we samen doen waar we goed in zijn! Voor jou is dat je corebusiness. En voor ons is dat mensen en organisaties op hun bestemming brengen. Lees meer…

Meer informatie
Wil je meer info over werving en selectie? Bel ons voor een oriënterend gesprek via 088 – 505 6000.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte!