• Al 25 jaar dé expert
  • De beste trainers
  • Persoonlijke aandacht
  • Niet harder, maar slimmer!
Training en coaching

Trainingen

Bekijk hier onze 50+ praktijkgerichte trainingen. Incompany, Online of 1 op 1. Je vindt het hier!

Zakenwijzer Training en Coaching

Coaching

Met onze coachingstrajecten helpen wij mensen en teams verder! Zowel online als fysiek coachen wij in diverse disciplines.

Consultancy

Kennissessies

Wij hebben de belangrijkste actuele leeronderwerpen omgezet in duidelijke en overzichtelijke kennissessies. Schrijf je snel in!

Data deling voor MKB support

E-Learning

Bestel nu direct jouw online cursus, studie of training! Blijf ontwikkelen! Snel, overzichtelijk en op jouw manier!

Opleiden

ZAKENWIJZER is de opleider voor persoonlijk leiderschap, leidinggeven en management. Onze coaches helpen je persoonlijk en effectief je doelen en gewenste veranderingen te realiseren. Met onze communicatietrainingen leren wij je eerst te luisteren om te begrijpen, zodat je echte verbinding creëert. Met de trainingen in persoonlijke effectiviteit krijg je grip op je leven en werk. De praktische trainingen in marketing & sales laten jou en je organisatie slagen in het realiseren van  commerciële doelen.

Methode

Met onze training en coaching modules haal je het beste uit jezelf!

Persoonlijke ontwikkeling van mensen is een voorwaarde om ook als organisatie te groeien. Onze aanpak focust zich op: kennis – vaardigheden – gedrag en motivatie. Kennisontwikkeling van mensen moet praktisch zijn. Wat je vandaag leert, pas je morgen toe. Geen abstracte theorieën maar een no nonsens en resultaatgerichte aanpak. ZAKENWIJZER werkt uitsluitend met ervaren trainers en coaches die staan voor de beste kwaliteit. Maar leren mag ook leuk zijn! Naast kennis bieden wij jou als  deelnemer een onvergetelijke en leuke beleving.

Trainingen

De wereld om ons heen veranderd razendsnel. Leiders en managers veranderen mee. Persoonlijk leiderschap staat hierin centraal. Want als je geen leiding kunt geven aan jezelf, kun je ook geen leiding geven aan anderen. Naast persoonlijk leiderschap, leidinggeven en managen, is vaardig zijn in communicatie en persoonlijke effectiviteit steeds belangrijker. De online Marketing- en Sales trainingen zijn afgestemd op het nieuwe verkopen.

Alle trainingen zijn samengesteld uit verschillende blokken met diverse instap mogelijkheden. Je kunt ook intekenen op individuele kennisblokken. Zo stel je zelf je eigen programma samen. Trainingen worden gegeven als open inschrijving, in- company of als exclusief samengesteld maatwerk.

Coaching

Met coaching werk je aan jouw persoonlijke doelen. Daarom stemt een coach in het eerste gesprek altijd eerst de belangrijkste leerdoelen af. De coach begeleidt en stelt de juiste vragen. Een professionele coach is in staat om de coachee een spiegel voor het houden. Te confronteren. Hij gebruikt vooral vraagtechnieken die de coachee aan het denken zet om zelf een oplossing te creëren. Persoonlijke coaching en teamcoaching zijn effectieve leer- en ontwikkelprocessen om – persoonlijk of als team – bedrijfsdoelen te realiseren.

Kennissessies

Kennis is de belangrijkste bouwsteen voor succes. Kennissessies zijn korte kennis- en leereenheden die worden gegeven door ervaren en professionele docenten en sprekers in de kennisgebieden:
OrganisatieadviesHRJuridischFinancieelARBOMarketing.

Naast fysieke bijeenkomsten zijn deze kennissessies ook (verkorte versie) online beschikbaar. Kennissessies worden gegeven in tijdsblokken van maximaal 3 uur.

Het doel is dat jij je snel bijspijkert met actuele kennis in vakgebieden die belangrijk zijn in jouw functie en/of bedrijf.

Businesspartner

Werken aan de persoonlijke ontwikkeling van mensen is een belangrijke voorwaarde voor succes. Maar alleen beschikken over goed opgeleide werknemers is niet voldoende. Effectief leiderschap is een belangrijke voorwaarde om werknemers situationeel te begeleiden, te inspireren en te motiveren.  Samen het verschil maken. Met onze kennisgebieden creëren we een uniek totaalconcept waarmee wij mensen en organisaties op hun bestemming brengen.

TIP: lees ook onze blogs over opleiden en persoonlijke ontwikkeling

10 tips voor het managen van werknemers op afstand

Thuiswerken als gevolg van COVID-19 –  en/of omdat we voordelen zien in hybride werken – is een hele uitdaging voor het management en de HR afdeling. In een tijd waarin veel bedrijven voor het eerst werken op afstand implementeren, vinden veel werkgevers en managers het moeilijk om zich aan te passen aan telewerken als nieuwe…

Krijg meer voor elkaar in een onderhandeling

In dit blog leer je meer voor elkaar krijgen als je moet onderhandelen. En onderhandelen doen we allemaal. Elke dag en in allerlei omstandigheden. Maar niet altijd hebben we het gevoel dat we gekregen hebben waar we recht op hebben. Of dat we niet het beste uit een onderhandelings- situatie hebben gehaald. We kijken eerst…

Het nieuwe leren in een digitale wereld

Veel bedrijven hebben de afgelopen anderhalf jaar de beslissing genomen om een ​​hybride werkomgeving voor hun werknemers te implementeren. In eerste instantie kozen bedrijven voor deze oplossing als reactie op de wereldwijde COVID-19-pandemie. Recent onderzoek suggereert dat werknemers efficiënter zijn wanneer ze thuis werken. Dit terwijl anderen wijzen op de noodzaak van persoonlijke interactie om…

Vragen?

Voor meer informatie over training of coaching kun je ook contact met ons opnemen door te bellen of te e-mailen.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!