E-Learning

‘Wij maken leren toegankelijk’

 • Al 25 jaar dé expert
 • De beste trainers
 • Persoonlijke aandacht
 • Niet harder, maar slimmer!

Online Trainen & Opleiden door kijken, luisteren en lezen.

We leren elke dag. En wat mooi dat jij dat kan doen op jouw manier. Direct kunnen beschikken over kennis. Keuzes maken die nu voor jou actueel zijn. En kennis waar je vandaag en morgen meer over wil weten.

Je job vraagt van je dat jij bij blijft en jij je voortdurend ontwikkelt. Jouw persoonlijke bijdrage aan de organisatie door kennis, vaardigheden, gedrag en motivatie. Het beste van jezelf omzetten in persoonlijke ontwikkeling en groei. Goed voor jou. Goed voor de organisatie waar je werkt.

Leren door het bekijken van videomateriaal, waarin professionele en zeer ervaren docenten en trainers jou opleiden. Luisteren naar podcasts; thuis of onderweg. Of snel de essentie en samenvatting begrijpen door het lezen van een e-reader. Als aanvulling of kernachtige samenvatting van een eerder gevolgde fysieke training of kennissessie. Of omdat e-learning voor jou de beste optie is en bij jou past.

Online leren is niet meer weg te denken. Op jouw tijd en waar jij maar wil. Juist in een tijd waar kennis een voorwaarde is voor succes en persoonlijke ontwikkeling. Relevant en up to date zijn voor vandaag en morgen. Het verschil maken door je talenten en mogelijkheden uit te nutten. Meer weten maakt het mogelijk om het beste van jezelf te geven. Het succes van jou en je organisatie staat of valt uiteindelijk met persoonlijke groei en ontwikkeling van mensen. Dus met jou!

Programma overzicht

Momenteel werken we hard aan het ontwikkelen van online trainingen, webinars, podcasts en e-readers.  De volgende leerthema’s en onderwerpen kun je van ons verwachten:

 • Persoonlijk leiderschap
 • Leidinggeven & management
 • Personeelsgesprekken
 • Persoonlijke effectiviteit
 • Online Marketing & Sales
 • Verzuimmanagement
 • Persoonlijkheidstesten
 • Personeelszaken

Online academy

Voor bedrijven en organisaties is kennis en persoonlijke ontwikkeling van werknemers en leidinggevenden belangrijker dan ooit. Relevant zijn én blijven voor je opdrachtgevers en klanten, heeft alles te maken met het beschikken over actuele kennis en vaardigheden van werknemers.

We maken graag onze online academy beschikbaar voor jouw organisatie en bedrijf. Één centrale leerplek voor de hele organisatie. Op maat aangeboden kennis en toegankelijk voor elke werknemer. Laten we samen de ontwikkelingswensen van jouw organisatie en werknemers bij elkaar brengen op ons leerplatform van de toekomst. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Nog heel even wachten!

We gaan voor het beste. Daarom hebben we nog even wat tijd nodig om onze e-learning programma’s en individuele leer- en kennissessies hier beschikbaar te maken voor jou. Kun je niet wachten en wil je nu al weten wat je hier binnenkort kan verwachten? Bel of mail ons!

Vragen?

Voor meer informatie over trainingen kun je ook contact met ons opnemen door te bellen of te e-mailen.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!