Vandaag is morgen gisteren

Het boek ‘Vandaag is morgen gisteren’ is een must voor iedereen die zijn bedrijf serieus neemt. Het is een verzameling van alle lessen die de schrijver in de loop van zijn carrière heeft geleerd over het nieuwe ondernemen en daagt je uit deze lessen om te zetten in acties.

De thema’s die worden behandeld; leiderschap, organisatie, gedrag en veranderen zijn onderwerpen die het belangrijkste verschil maken voor mens en organisatie. De 4 thema’s zijn heel praktisch beschreven en opgemaakt met pakkende quotes en prachtige illustraties.

Dit boek leert je anders te denken, zodat je in staat bent ook daadwerkelijk anders te doen. Laat je inspireren en maak het verschil. En doe het vandaag. Want vandaag is morgen gisteren.

Leiderschap: Nieuwe economische tijden en een nieuwe generatie werknemers vragen nieuw en ander leiderschap, wat aantoonbaar dienstbaar is aan de organisatie en haar medewerkers. Leiderschap van een andere soort!

Organisatie: Om organisaties levensvatbaar te houden moet de schop erin. Snijden in structuren en processen om er een flexibele en weerbare eenheid van te maken die past in een steeds sneller veranderende wereld.

Gedrag: Het gedrag van mensen maakt of breekt een onderneming. Daarom is het belangrijk eerst een juist beeld te krijgen van je eigen gedrag, voor je een oordeel geeft over het gedrag van anderen.

Veranderen: Veranderprocessen mislukken in veruit de meeste gevallen. Eenvoudigweg omdat we onvoorwaardelijke wetten van veranderen onderschatten. Veranderen is geen quick fix actie, maar kost vooral tijd. Weet wat je doet en wat je vooral niet moet doen.

Digitale versie

Wil je liever de digitale versie van het boek kopen? Klik hier!

”VANDAAG IS MORGEN GISTEREN leest door zijn korte verhaal lijnen, startend met een “quote van de dag”, lekker weg. Ik heb het als een ideale manier ervaren om mezelf tijdens de vakantie een spiegel voor te houden en weer met nieuwe energie aan de slag te gaan. Wat mij betreft een aanrader voor iedere coach of leidinggevende.”

Erwin de Nijs – Clubmanager Salus Healthclub Tholen

Vragen?

Voor meer informatie kun je ook contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!