Coaching

Het is onze passie om mensen verder te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarom biedt ZAKENWIJZER diverse vormen van coaching aan. Coaching is een krachtig instrument om mensen te helpen in het stellen van doelen en het behalen van deze doelen. Coaches van ZAKENWIJZER weten de juiste vragen te stellen en houden je een spiegel voor. We gebruiken technieken die deelnemers aan het denken zetten om uiteindelijk zelf een oplossing te creëren.

Naast persoonlijke coaching bieden we ook teamcoaching aan om te werken aan teamontwikkeling. Met onze coachtrajecten helpen wij mensen zodat ze zichzelf verder kunnen ontwikkelen en nog meer kunnen worden wie ze zijn. ZAKENWIJZER biedt diverse vormen van coaching aan, namelijk:

Resultaat in 3 maanden

Een gedragsverandering kost tijd. Er bestaan geen ‘quick fix’. Daarom bestaan onze coachtrajecten uit 6 sessies, verspreidt over 3 maanden. Wanneer de kandidaat gemotiveerd is om aan zijn persoonlijke doelstellingen te werken is er altijd een waarneembaar resultaat zichtbaar in drie maanden. Lees meer hierover in ons blog.

Alleen betalen voor resultaat

Het resultaat van een coachtraject staat of valt bij het ‘zelf willen’ van de deelnemer. De deelnemer kan daarom na het eerste gesprek het traject annuleren wanneer hij bijvoorbeeld geen klik ervaart met de coach. De coachee kan dus aan het einde van het eerste gesprek zelf bepalen of hij de resterende vijf sessies wel of niet wil blijven volgen.

Daarom is het belangrijk dat de coach in het eerste gesprek de ‘juiste snaar’ weet te raken, zodat de deelnemer direct ervaart dat hij écht geholpen gaat worden. Indien de deelnemer het traject toch wil beëindigen, betaalt de opdrachtgever alleen de eerste sessie en worden de resterende sessies gecrediteerd. Je betaalt dus alleen het volledige bedrag wanneer de deelnemer ook daadwerkelijk gemotiveerd is om aan zijn persoonlijke doelen te werken.

Meer informatie
Interesse in coaching van ZAKENWIJZER? Bel ons via 088 – 505 6000.

Volg Zakenwijzer op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte!