Teamontwikkeling

Een team samenstellen is niet zo moeilijk. Laat enkele individuen samen werken en je hebt een team. Maar samen werken is nog geen samenwerken! Een effectief dreamteam ontwikkelen is een hele opgave. Een goed functionerend team heeft meer plezier in het werk, behaalt betere resultaten en kan tegenslagen beter opvangen. Alle reden dus om te gaan investeren in teamontwikkeling. Onze team coaches kunnen deze teamontwikkeling effectief realiseren door in de juiste setting het échte gesprek te voeren met elkaar.

Teamcoaching

De teamcoaches van ZAKENWIJZER helpen teams om met elkaar het échte gesprek te voeren. Er kunnen omstandigheden zijn waardoor het voor werknemers en managers lastig of spannend is om in gesprek te gaan met elkaar. Onze teamcoaches helpen mensen om zich uit te kunnen spreken en naar elkaar te luisteren. De teamcoach maakt het team bewuster van bepaalde interactiepatronen door deze te benoemen. Team coaching kan ingezet worden bij conflicten en veranderprocessen maar ook gewoon om een team sterker te maken in de onderlinge samenwerking.

Teambuilding

Wil je vooral met je team aan de slag op een leuke manier en dingen DOEN? Dan helpen we je graag om een spectaculaire teambuildingssessie te organiseren. Onze team coach zorgt ervoor dat de praktische opdrachten voor bonden worden aan leerzame lessen. Alle deelnemers krijgen hierdoor op een leuke manier eyeopeners die de samenwerking gegarandeerd verbeteren. Er zijn talloze mogelijkheden. Lees meer…

Meer informatie
Wil jij ook een succesvol team? Bel ons voor een oriënterend gesprek via 088 – 505 6000.

Volg Zakenwijzer op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte