Organisatieadvies

Je bouwt geen huis zonder fundering. ZAKENWIJZER helpt je met het leggen van een stevig fundament voor jouw organisatie. Dit fundament bestaat o.a. uit:

  • Missie
  • Visie
  • Kernwaarden
  • Strategie

Te vaak ontbreken deze nog in organisaties. En als ze al zijn beschreven is het vaak niet meer dan een papieren tijger zonder draagvlak. Principes en waarden zijn belangrijk. Als het al gelukt is om de belangrijkste kernwaarden van je bedrijf in kaart hebben, is naleven vaak een crime. Te beginnen bij het management. Succesvolle organisaties bestaan bij de gratie van een stevig Missie- en Visie- fundament.

Fundament

Als je twijfelt of jouw missie, visie, kernwaarden en strategie wel staan als een huis…. bel ons dan eens. In een kort interview wordt al snel duidelijk wat de stand van zaken is. Om je vervolgens snel duidelijkheid te verschaffen over hoe en op welke manier je het fundament van jouw organisatie gestalte en draagvlak kunt geven.

Meer informatie
Wil jij ook een stevig fundament en organisatieadvies? Lees ons blog of bel ons voor een oriënterend gesprek naar 088 – 505 6000.

Volg Zakenwijzer op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte