Arbo arts Dordrecht

‘Verzuim, maak er werk van!’

Een arbo arts wordt ingezet op het moment dat er sprake is van verzuim. Dit kan van medische aard zijn, maar meestal komen er ook verschillende redenen naar voren. Het is de taak aan de arbo arts dit voor jouw organisatie uit te zoeken. Wij werken met arbo artsen die met jou meedenken. Zij verdiepen zich in jouw organisatie en belangen.

Arbodienstverlening

Bij ons kan je kiezen of je de arbodienst volledig uitbesteed of juist zelf regie op hebt. Zo kun je er zelf voor kiezen wanneer en met welke casussen je een arbo arts zou willen inschakelen. Ga met ons in gesprek! We stemmen dan samen de beste vorm van een contract af die past bij jouw wensen en behoeften!

Verzuim

Wij hebben een snelle en persoonlijke benadering wat betreft verzuimbegeleiding. We zorgen ervoor dat je een vaste arts toegewezen krijgt en daarbij beschikt over de juiste netwerken. Wij werken samen met verschillende specialisten op het gebied van arbodienst. Verzuim kan in sommige gevallen veel meer zijn dan alleen ziekte. Het is om die redenen belangrijk dit goed en professioneel aan te pakken. In sommige gevallen kan verzuim ook een Juridische context hebben, bijvoorbeeld bij een conflict. Het is dan van belang om hier de juiste kennis en ervaring in te hebben. Wil je meer weten over onze arbodienst? Kijk dan op deze pagina.

Netwerk

Een goede arbo arts Dordrecht, arbeidsdeskundige en casemanager, maar ook kennis en expertise in HR, arbeidsrecht en coaching. Dat is wat wij met ons totaalpakket bieden! Bekijk ons complete dienstenpakket HIER.

Alle voordelen op een rij

  • Minder kosten
  • Een vaste arbo arts die met je meedenkt
  • Lagere verzuimcijfers
  • Snelheid en een directe benadering
  • Landelijke dekking door heel Nederland
  • Een vaste casemanager als contactpersoon
  • Beoordeling niet alleen op medische context

Arbo arts Dordrecht

Neem contact met ons op
We komen graag met je in contact. Je kunt ons bellen via 088-505 6000 of een mail sturen naar arbo@zakenwijzer.nl.

Vraag gratis informatie aan