Arbo arts Drechtsteden

‘Verzuim, maak er werk van!’

Ben je op zoek naar een goede arbo arts in de regio Drechtsteden die met jouw organisatie meedenkt? Bij ZAKENWIJZER werken arbo artsen die je de beste kwaliteit garanderen en zich verdiepen in jouw business. Onze arbo artsen denken naast belangen van de werknemer ook mee met de belangen van de werkgever.

Arbodienst

Wil je een arbodienstverlener waarbij je alles kunt uitbesteden of juist zo veel mogelijk zelf doen en op afroep kunnen beschikken over een arbo arts? Bij de arbodienst van ZAKENWIJZER kan het allebei. We stemmen samen een vorm af die past bij jouw unieke wensen.

Verzuimbegeleiding door ZAKENWIJZER

Verzuimbegeleiding door ZAKENWIJZER kenmerkt zich door snelheid en een persoonlijke benadering. Je krijgt een vaste arbo arts toegewezen en beschikt daarnaast over een uitgebreid netwerk van andere arbospecialisten. Verzuim is volgens ons veel meer dan alleen ziek zijn. Daarom is het mogelijk om naast een arbo arts ook andere specialismen te betrekken bij een casus. Omdat ziekteverzuim vaak gerelateerd is aan gedrag is het vaak raadzaam om ook vanuit een HR- en/of juridische context naar de verzuimcasus te kijken. Via deze brede manier van adviseren zijn wij in staat om in lastige dossiers de ‘echte’ reden te achterhalen en deze sneller op te lossen. Meer informatie over onze arbodienstverlening vind je HIER.

Alle voordelen op een rij

  • Minder kosten
  • Een vaste arbo arts die met je meedenkt
  • Lagere verzuimcijfers
  • Snelheid en een directe benadering
  • Landelijke dekking door heel Nederland
  • Een vaste casemanager als contactpersoon
  • We kijken niet alleen medisch naar verzuim maar naar de hele context

Arbo arts Drechtsteden

Neem contact met ons op

We komen graag met je in contact. Je kunt ons bellen via 088-505 6000 of een mail sturen naar arbo@zakenwijzer.nl.

Vraag gratis informatie aan