Verzuimtrainingen

Hoe kom ik écht in gesprek met mijn zieke werknemer? Durf ik hem/haar te wijzen op zijn inspanningsverplichting? Wat mag ik nu wel en niet vragen? In onze verzuimtrainingen leren wij managers en HRM’ers kennis en vaardigheden die bepalend zijn voor het voeren van een effectief verzuimgesprek.

Open training

Je kunt als individu intekenen op onze training verzuimmanagement. Samen met andere deelnemers leer je in één middag de nodige basiskennis omtrent de Arbowetgeving en krijg je praktische tools voor het voeren van verzuimgesprekken. Meer info en alle data waarop je kunt deelnemen vind je HIER

Incompany training

Het ook mogelijk om een verzuimtraining op maat te organiseren op jouw bedrijfslocatie. Op basis van een intakegesprek stemmen we de belangrijkste leerdoelen af. Moet er vooral veel basiskennis omtrent wetgeving getraind worden? Of moet de nadruk liggen op gesprekstechnieken bij frequent verzuim? Samen stemmen we een programma op maat af dat past bij jouw wensen. Hierbij is het ook mogelijk om gesprekken te oefenen met een trainingsacteur.

Verzuim naar de lijn delegeren
Wil je dat jouw managers zelf meer verantwoordelijkheid gaan nemen in verzuimmanagement? En wil je de rol die de Arbodienst en HR hier nu nog in heeft gaan afbouwen? Dan is het opleidingstraject ‘Verzuim de Baas in 1 jaar’ echt iets voor jou! Klik HIER  voor meer informatie.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de verzuimtrainingen van ZAKENWIJZER? Bel ons via 088 – 505 6000.