Bedrijfsarts Rotterdam

‘Als je verzuimt, ben je niet altijd ziek en als je ziek bent, hoef je niet altijd te verzuimen’

Ben je op zoek naar een goede bedrijfsarts in de regio Rotterdam die met je meedenkt? Bij de arbodienst van ZAKENWIJZER werken we met gecertificeerde bedrijfsartsen die je de beste kwaliteit garanderen. Naast de belangen van de werknemer denken we ook mee met de belangen van de werkgever.

Arbodienstverlening

De arbodienstverlening van ZAKENWIJZER kenmerkt zich door snel en persoonlijk contact. Je krijgt een vaste bedrijfsarts toegewezen en beschikt daarnaast over een uitgebreid netwerk van andere specialisten. Verzuim is volgens ons meer dan alleen ziek zijn. Daarom is het mogelijk om naast de bedrijfsarts ook andere specialismen te betrekken in een casus. Omdat ziekteverzuim vaak gerelateerd is aan gedrag is het vaak effectief om ook vanuit een HR- of juridische context naar een casus te kijken. Via deze brede manier van adviseren zijn wij in staat om in complexe verzuimdossiers de ‘echte’ reden te achterhalen en deze sneller op te lossen. Meer informatie over onze arbodienstverlening vind je HIER.

Totaalpakket

Een gecertificeerde bedrijfsarts, casemanager en arbeidsdeskundige, maar ook expertise in HR, arbeidsrecht en coaching. Dat is wat ZAKENWIJZER met haar totaalpakket biedt! Bekijk ons complete dienstenpakket HIER.

Alle voordelen op een rij

  • Minder kosten in verzuim
  • Een vaste gecertificeerde bedrijfsarts
  • Lagere verzuimpercentages
  • Directe en snelle aanpak
  • Landelijke dekking
  • Een vaste casemanager
  • We kijken niet alleen medisch naar verzuim, maar naar de hele context

Bedrijfsarts Rotterdam

Neem contact met ons op
We komen graag met je in contact. Je kunt ons bellen via 088-505 6000.

Vraag gratis informatie aan