HR Adviseur Ridderkerk

HR is een belangrijk vak binnen organisaties. De wet- en regelgeving verandert namelijk zo vaak, waardoor het noodzakelijk is dat je dit goed volgt. HR wordt hiermee namelijk steeds ingewikkelder. Wij beschikken over professionele HR Adviseurs die ondersteuning kunnen bieden bij uiteenlopende HR vraagstukken.

Wat doet een HR Adviseur

Er zijn verschillende diensten die de HR Adviseur kan uitvoeren. Wij bieden hier standaard pakketten voor aan, maar kunnen dit ook op maat maken. Om dit te bepalen wordt eerst een P&O-scan uitgevoerd, waarmee wordt achterhaalt wat de stand van zaken zijn. Aan de hand daarvan bepalen we welke HR taken uitbesteed worden.

Ook is het mogelijk om HR advies op te vragen bij de HR Adviseur van ZAKENWIJZER. Wij staan altijd voor jullie klaar. Samen doen we waar we goed in zijn.

HR taken

Je kunt er voor kiezen om HR taken geheel, gedeeltelijk of projectmatig uit te besteden. Als je kijkt naar de gehele in-, door- en uitstroom van personeel zijn er veel HR taken die (meer) aandacht verdienen. Zo is de basis van HR erg belangrijk en is het van belang dat iemand de dagelijkse HR taken uitvoert, maar je ziet ook dat de functie van HR verschuift. HR blijft operationeel, maar krijgt een steeds meer strategische rol. Is jouw organisatie zich daar bewust van?

Voordelen HR Adviseur ZAKENWIJZER

  • Jouw HR beleid is volledig up-to-date
  • Professioneel HR beleid
  • Flexibiliteit
  • Je zit nergens aan vast
  • Bij ziekte hoef je geen loon door te betalen, vakantiedagen hoeven niet worden doorbetaald, vakantiegeld hoeft niet te worden uitgekeerd voor de HR Adviseur
  • Er hoeft geen overeenkomst getekend te worden

Meer informatie
Wil jij samenwerken met een HR Adviseur in Ridderkerk of detacheren? Bel ons voor een oriënterend gesprek via 088 – 505 6000.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte!