HR Adviseur Rotterdam

HR is een belangrijk onderdeel van de organisatie. Tegenwoordig verandert de wet- en regelgeving namelijk zo vaak, dat het belangrijk is om dit bij te houden. ZAKENWIJZER beschikt over professionele HR adviseurs die ondersteuning kunnen beiden bij uiteenlopende HR vraagstukken.

Diensten HR Adviseur

De HR adviseur kan jouw organisatie op verschillende manieren van dienst zijn. Er zijn verschillende pakketten samengesteld. Hierin zijn de meest voorkomende HR taken opgenomen. Maar wij kunnen de dienstverlening ook op maat aanbieden. Zo passen wij ons aan, aan jullie wensen. Hiervoor wordt eerst een P&O-scan uitgevoerd, die achterhaalt wat de stand van zaken is van het huidige HR beleid. Daarna kan bepaald worden welke HR taken uitbesteed worden.

Ook is het mogelijk om HR advies op te vragen bij de HR Adviseur van ZAKENWIJZER. Wij staan altijd voor jullie klaar. Samen doen we waar we goed in zijn.

HR taken

HR taken kunnen geheel, gedeeltelijk of projectmatig uitbesteed worden. Als het hele proces van in-, door- en uitstroom van personeel wordt bekeken is te zien dat HR meer aandacht verdient. Daarom is de basis van HR ook belangrijk en vooral de dagelijkse uitvoering van de taken. Ook zie je dat de functie van HR verschuift. HR blijft operationeel, maar krijgt een steeds meer strategische rol. Is jouw organisatie zich daar bewust van?

Voordelen HR Adviseur ZAKENWIJZER

  • Jouw HR beleid is volledig up-to-date volgens huidige wet- en regelgeving
  • Jouw HR beleid geprofessionaliseerd
  • Flexibiliteit
  • Je zit nergens aan vast
  • Bij ziekte hoef je geen loon door te betalen, geen vakantiedagen, vakantiegeld(kosten)
  • Er hoeft geen overeenkomst getekend te worden

Meer informatie
Wil jij samenwerken met een HR Adviseur in Rotterdam? Bel ons dan voor een oriënterend gesprek via 088 – 505 6000.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte!