HR Ridderkerk

ZAKENWIJZER als HR businesspartner in Ridderkerk

HR is een vak die om expertise vraagt. Vooral in het MKB komt het steeds vaker voor dat dit door een functionaris als ‘extra’ wordt gedaan. Het is echter wel belangrijk om op de hoogte te zijn van de huidige wet- en regelgeving. Deze moeten namelijk worden opgevolgd en worden doorgevoerd in processen en contracten.

Daarnaast kan het zo zijn dat er veel nieuwe functieprofielen omschreven moeten worden, of dat er een lastig conflict op de werkvloer moet worden opgelost. Wat jouw uitdagingen ook zijn, ZAKENWIJZER is dé businesspartner in HR om je in de volledige in- door- en uitstroom te ontzorgen!

Voordelen van ZAKENWIJZER als HR businesspartner

  • Jouw HR beleid geregeld volgens de huidige wet- en regelgeving
  • De rol van HR- medewerker, adviseur en businesspartner kan allemaal worden ingenomen.
  • Via ZAKENWIJZER kan gebruik worden gemaakt van meerdere business units, waardoor je totaal ontzorgd wordt
  • Je zit nergens aan vast!
  • Je werkt samen met een ervaren HR adviseur
  • Via ZAKENWIJZER beschik je over een breed netwerk aan specialisten. Zo kan er een jurist worden ingezet indien er juridische zaken lopen of een mediator

Totaal ontzorgd

Naast het geven van HR advies, het volledig oppakken van taken of het uitbesteden van een HR project, heeft ZAKENWIJZER ook andere expertises waardoor jij volledig ontzorgd wordt. Zo bieden wij arbodienstverlening aan, maar kunnen wij ook ondersteunen bij complexe juridische zaken. Door ons brede dienstenpakket kunnen wij jouw organisatie op meerdere vlakken van dienst zijn.

Volg de opleiding!

Naast onze HR dienstverlening bieden wij ook opleidingen aan op dit gebied. Volg de opleiding Personeelsmanagement. In zes dagdelen word jij opgeleid en beschik je over belangrijk en noodzakelijke basiskennis op het gebied van HRM/P&O.

Vragen?

Voor meer informatie kun je ook contact met ons opnemen door te bellen of te e-mailen.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!