Werving en selectie

Mensen en organisaties op hun bestemming brengen is onze missie. Als geen ander begrijpen wij hoe belangrijk het is dat de juiste mensen ook de juiste plaats innemen in organisaties. Hoewel wij zien dat automatisering en digitalisering binnen het bedrijfsleven in rap tempo toeneemt, is de mens nog steeds de bepalende factor in werk en arbeid. En dat zal ook zo blijven! Maar de noodzakelijke kennis binnen organisaties verandert en wisselt wel steeds sneller. Voor nieuwe innovatieve projecten en uitdagingen is nieuwe specifieke kennis nodig. Flexibel inspelen op deze wisselende behoefte is onze core. ZAKENWIJZER kan flexibel inspelen en maakt de noodzakelijke kennis snel beschikbaar zodat snel veranderende organisaties tijdig kunnen inspelen op nieuwe uitdagende wensen en eisen. Professionals in de volgende vak- en kennisgebieden zijn beschikbaar voor onze opdrachtgevers:

  • HRM
  • Sales
  • Juridisch
  • Finance
  • Verandermanagement
  • Directie & Management
  • Arbo, Veiligheid & Gezondheid

Detacheren

Wat als je tijdelijk specifieke kennis en vaardigheden nodig hebt in je organisatie? In een snel veranderende wereld flexibiliseert en verandert de vraag naar specialistische kennis en arbeid heel snel. Door alle noodzakelijke veranderingen, zowel binnen als buitende organisatie,  realiseer jij je als ondernemer dat een vraagstuk voor je bedrijf schreeuwt om antwoorden. Ontwikkelingen van je bedrijf gaan vaak sneller dan de interne kennis die nu beschikbaar is. Detachering is dan de beste optie. Snelle beschikbaarheid van passende kennis maakt het verschil! ZAKENWIJZER beschikt over deskundige en ervaren kenniswerkers in diverse kennisgebieden. Professionals die niets leukers kunnen bedenken dan tijdelijk hun tanden te zetten in jouw vraagstukken en projecten. Informeer naar de verschillende mogelijkheden en diversiteit van onze kennisgebieden.

Assessment

Assessments wordt gebruikt om de werkprestaties van medewerkers te voorspellen. Dat is het zakelijke argument. Door de kans op een mis-match te beperken en het talent van medewerkers te ontdekken en optimaal te benutten, krijg je meer waar voor je geld. Letterlijk; voor hetzelfde salaris krijg je er gemiddeld een betere prestatie voor terug. Dit is ook wetenschappelijk te onderbouwen. Een assessment biedt inzicht in de talenten van medewerkers zodat die optimaal ingezet kunnen worden. De toenemende competitie vereist ook dat organisaties geen zwakke plekken meer in de organisatie kunnen accepteren. Iedereen moet goed presteren. En afscheid nemen van een matig presterende medewerker is nog steeds een kostbare zaak. Veel duurder dan een goede persoonlijkheidstest. Kortom, redenen genoeg om een assessment in te zetten! ZAKENWIJZER beschikt over een brede diversiteit aan assessments en persoonlijkheidstesten. Het afnemen kan op locatie maar vaak ook op afstand gebeuren. Ga voor een juist match en voorkom onnodige en kostbare teleurstellingen. Lees meer.

Tot slot
Het werven, selecteren en/of detacheren van de professionals voor onze opdrachtgevers is één ding. Maar talenten komen alleen dan pas tot hun recht, als de rest van de organisatie hier effectief op aansluit. Is dat niet het geval gaat veel waardevolle kennis en output verloren in bottlenecks verderop in de organisatie. ZAKENWIJZER is een brede dienstverlener in verschillende kennisgebieden, die alle bedrijfsonderdelen raakt. Laten we samen doen waar we het beste in zijn. Voor ons is dat mensen en organisaties op hun bestemming brengen. Lees meer.

Meer informatie
Wil je meer info over werving en selectie?  Bel ons voor een oriënterend gesprek via 088 – 505 6000.

Vraag gratis informatie aan
Vraag gratis informatie aan
Meer weten over dit onderwerp? Vul onderstaand formulier in en ontvang vrijblijvend meer informatie.

Naam *

Bedrijfsnaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer

Opmerkingen

X