Arbo Ridderkerk

Snel, persoonlijk en daadkrachtig. Kies de Arbodienst die bij jou past!’

Arbodienstverlening van ZAKENWIJZER

Omdat er met een goed arbo beleid winst te behalen valt voor alle partijen is het belangrijk dat je de juiste arbodienstverlener hebt. Ben je op zoek naar een Arbodienst in de omgeving van Ridderkerk? Zakenwijzer is jouw partner hierin! Met onze gecertificeerde arbodienst staan wij bekend als een dienstverlener met een snelle en persoonlijke werkwijze. Benieuwd wat wij jou te bieden hebben?

Voordelen van de arbodienst ZAKENWIJZER

  • Je voldoet aan de eisen die de Arbowet stelt
  • Je beschikt over een vaste gecertificeerde bedrijfsarts
  • Via ZAKENWIJZER beschik je over een breed netwerk aan (medische) specialisten
  • Wij kunnen je ook ook bijstaan in vraagstukken omtrent HR en arbeidsrecht
  • Een persoonlijke benadering en vaste contactpersonen
  • Door onze brede expertise zijn wij vaak sneller in staat om complexe verzuimdossiers op te lossen wat resulteert in lagere verzuimcijfers en minder kosten
  • Landelijke dekking

Verzuim heeft vaak ook een Juridische of HR context. Ook dan ben je bij ZAKENWIJZER aan het juiste adres. Wij bieden zowel expertise in arbodienst als in HR en juridische zaken. Met ons complete dienstenpakket kunnen we je in bijna alle voorkomende situaties van dienst zijn. Bekijk hier al onze diensten en mogelijkheden.

Verzuimmanagement

Wanneer je als werkgever zelf meer invloed wilt uitoefenen op je ziekteverzuim, is het raadzaam om te beschikken over basiskennis omtrent de Wet Verbetering Poortwachter (WVP). ZAKENWIJZER biedt een praktische training aan, waarin we je in een middag de belangrijkste kennis en vaardigheden aanleren omtrent deze wet en het aansturen van je ziekteverzuim. Informatie over deze training verzuimmanagement vind je hier.

Neem contact met ons op

We komen graag met je in contact. Je kunt ons bellen via 088- 505 6000 of een mail sturen naar arbo@zakenwijzer.nl

Vraag gratis informatie aan