Bedrijfsarts Drechtsteden

Een bedrijfsarts die met je meedenkt!

Wil jij graag samen werken met een bedrijfsarts, regio Drechtsteden, die met jouw organisatie meedenkt? Wij werken samen met alleen gecertificeerde bedrijfsartsen die de beste kwaliteit garanderen! Als je verzuimt, ben je niet altijd ziek en als je ziek bent, hoef je niet altijd te verzuimen! Onze bedrijfsarts verdiept zich niet alleen in de medische context, maar ook alles eromheen.

Arbodienstverlening

Wil jij alles omtrent verzuim uitbesteden aan een professional? Of toch eigen regie hebben en de arbodienst inschakelen wanneer dit nodig is? Bij ons kan dit allebei! We stemmen samen een contract op die past bij jouw wensen en behoeften. Zo kunnen wij al vanaf dag 1 van het verzuim de casus volgen of pas een aantal weken later. Wij zorgen ervoor dat het contact snel en persoonlijk verloopt. Zo zorgen wij ervoor dat je een vaste bedrijfsarts en casemanager toegewezen krijgt. Op die manier is de aanpak persoonlijker en is er altijd ruimte voor overleg.

Wij geloven er ook zeer in dat verzuim niet altijd met ziekte te maken heeft. Soms kunnen conflicten of nare situaties ook leiden tot ziekmeldingen. Daarom werken wij samen met verschillende specialisten in dit vakgebied. Daarnaast hebben wij onze eigen HR en Juridische adviseurs. Zo kunnen wij snel schakelen tussen deze specialisten en kan dit allemaal onder één dak.

Voordelen van onze arbodienst

  • Minder kosten in verzuim
  • Een vaste gecertificeerde bedrijfsarts
  • Lagere verzuimpercentages
  • Directe en snelle aanpak
  • Landelijke dekking
  • Een vaste casemanager
  • We kijken niet alleen medisch naar verzuim, maar naar de hele context

Bedrijfsarts Drechtsteden

Contact
We komen graag met je in contact. Je kunt ons bellen via 088 505 6000 of een mail sturen naar arbo@zakenwijzer.nl

Vraag gratis informatie aan