HR Adviseur Dordrecht

HR is tegenwoordig echt een vak. De wet- en regelgeving verandert namelijk zo vaak, waardoor het noodzakelijk is dat je bijblijft. Anders kom je namelijk juridisch in de problemen. HR wordt ook steeds complexer. Wij beschikken over professionele HR adviseurs die ondersteuning kunnen bieden bij uiteenlopende vraagstukken.

Diensten HR Adviseur

De HR adviseur kan op verschillende vlakken van dienst zijn. Er zijn standaard samengestelde pakketten, maar wij kunnen ook een dienstverlening op maat maken. Wij passen ons aan aan jullie wensen. Om een zo goed mogelijk HR beleid op te stellen, wordt er eerst een P&O scan uitgevoerd. Aan de hand van de resultaten kan er bepaald worden welke HR taken uitbesteed worden.

Ook is het mogelijk om HR advies op te vragen bij ZAKENWIJZER. Wij staan altijd voor jullie klaar. Laten we samen doen waar we goed in zijn.

HR taken

Je kunt zelf kiezen in hoeverre je de HR taken uitbesteed. Als je kijkt naar de gehele in-, door- en uitstroom van personeel zijn er veel HR taken die (meer) aandacht verdienen. Zo is de basis van HR erg belangrijk en is het van belang dat iemand de dagelijkse HR taken uitvoert. HR blijft operationeel, maar krijgt een steeds meer strategische rol. Is jouw organisatie zich daar bewust van?

Voordelen HR Adviseur ZAKENWIJZER:

  • Jouw HR beleid is volledig up-to-date volgens huidige wet- en regelgeving
  • Een geprofessionaliseerd HR beleid
  • Flexibiliteit
  • Vrijblijvend
  • Bij ziekte hoef je geen loon door te betalen, vakantiedagen hoeven niet worden doorbetaald, vakantiegeld hoeft niet te worden uitgekeerd voor de HR Adviseur
  • Er hoeft geen overeenkomst getekend te worden

Lees in deze blog de toegevoegde waarde van een HR adviseur.

Meer informatie
Wil jij samenwerken met een HR Adviseur in de buurt van Dordrecht? Bel ons voor een oriënterend gesprek via 088 – 505 6000.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte!