HR Adviseur

HR is een vak. De wet- en regelgeving verandert namelijk zo vaak, waardoor het noodzakelijk is dat je bij blijft. HR wordt hiermee namelijk steeds complexer. ZAKENWIJZER beschikt over professionele HR Adviseurs die ondersteuning kunnen bieden bij uiteenlopende HR vraagstukken.

Diensten HR Adviseur

Er zijn verschillende diensten die de HR Adviseur kan uitvoeren. Zo zijn er pakketten die gekozen kunnen worden, maar kan er ook dienstverlening op maat worden gemaakt. Wij passen ons aan aan jullie wensen. Hiervoor wordt eerst een P&O-scan uitgevoerd, die achterhaalt wat de stand van zaken is van het huidige HR beleid. Daarna kan bepaald worden welke HR taken uitbesteed worden.

Ook is het mogelijk om HR advies op te vragen bij de HR Adviseur van ZAKENWIJZER. Wij staan altijd voor jullie klaar. Samen doen we waar we goed in zijn.

HR taken

Je kunt er voor kiezen om HR taken geheel, gedeeltelijk of projectmatig uit te besteden. Als je kijkt naar de gehele in-, door- en uitstroom van personeel zijn er veel HR taken die (meer) aandacht verdienen. Zo is de basis van HR erg belangrijk en is het van belang dat iemand de dagelijkse HR taken uitvoert, maar je ziet ook dat de functie van HR verschuift. HR blijft operationeel, maar krijgt een steeds meer strategische rol. Is jouw organisatie zich daar bewust van?

Voordelen HR Adviseur ZAKENWIJZER

  • Jouw HR beleid is volledig up-to-date volgens huidige wet- en regelgeving
  • Jouw HR beleid wordt geprofessionaliseerd
  • Flexibiliteit
  • Je zit nergens aan vast
  • Bij ziekte hoef je geen loon door te betalen, vakantiedagen hoeven niet worden doorbetaald, vakantiegeld hoeft niet te worden uitgekeerd voor de HR Adviseur
  • Er hoeft geen overeenkomst getekend te worden

Meer informatie
Wil je meer info over de mogelijkheden binnen HR of detacheren? Lees dan ook ons blog of bel ons voor een oriënterend gesprek via 088 – 505 6000.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte!