WAB & AVG Training

‘Houd jij de snel veranderende wetgeving nog bij?’

Tijdsduur: 1 dagdeel (vanaf)
Prijs training: Op aanvraag

Incompany volgen?
Meer informatie

Training WAB en AVG

De wetgeving in werkend Nederland verandert in sneltreinvaart. Zo is sinds 2018 de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze wet geldt voor de hele Europese Unie, dat betekend dus dat heel Europa dezelfde regels heeft omtrent privacy. De regelgeving is ingevoerd om veiliger en verantwoordelijker om te gaan met persoonsgegevens. Hoewel het al 3 jaar geleden is dat deze wet is ingevoerd, zijn er werkgevers welke nog onvoldoende kennis hebben om deze complexe regelgeving correct toe te passen.

In 2020 is er ook een nieuwe wet ingevoerd m.b.t. de arbeidsmarkt, namelijk de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Mede door deze wet zijn er veel regels verandert rondom contracten, werk en ontslag van personeel.

Kortom, al deze veranderingen hebben flink wat stof doen oplaaien voor organisaties. Ondernemers, managers en HRM’ers krijgen zo steeds meer verantwoordelijkheden op hun bordje. Kun jij het nog bijbenen? En als je je destijds hebt laten informeren, weet je nu nog hoe deze wet- en regelgeving in elkaar zit?

Om alles weer helder voor ogen te krijgen organiseert Zakenwijzer daarom regelmatig een ‘dag van de arbeidsrecht’ waarin je door onze juriste Nathalie in begrijpelijke taal wordt bijgepraat over de WAB en AVG.

Trainer Mr. Nathalie van Goor

Nathalie is een zeer ervaren en deskundig arbeidsrechtsspecialist. Als geen ander is zij om die reden in staat om ingewikkelde en complexe wetgeving te vertalen naar heldere praktische toepassingen.

 

Doelgroep
Werkgevers, personeelsfunctionarissen, HRM’ers, managers en iedereen die direct of indirect met het arbeidsrecht en dienstverbanden te maken heeft in zijn werk.

Programma WAB & AVG

Je kunt kiezen of je beide thema’s wilt volgen (AVG en WAB), of dat je voldoende hebt aan één thema.

Programma: AVG in de Praktijk

  • AVG & BSN
  • Identiteitsbewijs
  • Sollicitatieprocedures
  • Privacy & Verzuim
  • Controle van Werknemers
  • Personeelsdossiers

Programma: WAB (Wet Arbeidsmarkt in Balans)

Werkwijze

Duur
De training WAB en AVG wordt gegeven in 1 dag of 1 dagdeel.

Certificaat & Naslagwerk
Na afloop van deze kennissessie(s) krijg je van ons een certificaat toegestuurd waarop je kunt aantonen dat je beschikt over relevante kennis omtrent deze onderwerpen. Ook krijg je de hand-outs toegestuurd die zijn behandeld zodat je alle informatie kunt terugvinden.

Vorm
Deze praktijkgerichte training wordt op de volgende manieren aangeboden:
1 op 1
Incompany
Online

Kosten

  • 1 op 1 training | offerte op maat
  • Incompany | offerte op maat

Inbegrepen zijn: locatie, faciliteiten, trainingsmaterialen, digitale syllabus, certificaat en bij gehele dag een lunch. Er zijn geen bijkomende kosten.

Ervaringen

”De moeilijke wetgeving is op een duidelijke manier uitgelegd. Goede training!”
René Tamboer | Klasmann-Deilmann Belenux B.V.

”Erg leerzaam en verhelderend. Ik kan het geleerde ook meteen toepassen in de praktijk.”
Anoniem

Vragen?

Voor meer informatie over deze training kun je ook contact met ons opnemen door te bellen of te e-mailen.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!