Cursus leidinggeven Ridderkerk – Praktijkgericht!

Cursus leidinggeven: Groei in Management & Leidinggeven

Wil jij meer kennis opdoen in leidinggeven en groeien in management? En ben je op zoek naar een praktijkgerichte cursus leidinggeven?

Bekijk dan dit complete cursusprogramma van ZAKENWIJZER. De cursus Groei in Management & Leidinggeven bestaat uit 5 modules die worden gegeven door ervaren trainers uit de praktijk. Je krijgt ook praktische handvatten aangereikt die je de volgende dag direct kunt toepassen.

Opbouw van deze cursus

De cursus leidinggeven, Groei in Management & Leidinggeven, is dus opgebouwd uit 5 modules verdeeld over 2 dagdelen. Elke module wordt er een apart onderwerp behandeld. De volgorde waarin modules gevolgd worden maakt niet uit. Het is dus mogelijk om elke maand in te stromen.

De onderwerpen van de modules zijn:

  1. Persoonlijk leiderschap
  2. Situationeel leidinggeven
  3. Personeelsgesprekken
  4. Timemanagement
  5. Verandermanagement

Het complete programma van deze cursus vind je hier.

Doelgroep voor deze cursus

De cursus leidinggeven Ridderkerk, Groei in Management & Leidinggeven, is bedoeld voor onder andere: leidinggevenden en ondernemer. Maar ook voor MT leden of (lijn)managers.

Ben je op zoek naar een training voor bijvoorbeeld; voormannen of supervisors? Bekijk dan de training leidinggeven in de praktijk.

Inschrijven

Interesse in de cursus leidinggeven? Onderaan deze pagina je informatie over data, het tarief en de inschrijfmogelijkheden.

Wil je toch meer informatie over onze overige opleidingen en trainingen? Bekijk hier dan ook ons complete opleidingsaanbod.

Certificaat

Deelnemers die deze cursus hebben gevolgd, ontvangen het certificaat: Groei in Management & Leidinggeven.

Deze training incompany?

Het is ook mogelijk om deze cursus incompany te organiseren. Maar ook online of 1 op 1! Je kunt ons bellen via 088 505 6000.