HR Adviseur Drechtsteden

De wet- en regelgeving verandert tegenwoordig zo vaak, dat HR in organisaties onmisbaar wordt. Het is van groot belang deze veranderingen goed bij te houden. Indien dit niet goed wordt bijgehouden kan dit grote gevolgen hebben in bijvoorbeeld contracten en samenwerkingen. ZAKENWIJZER beschikt over professionele HR Adviseurs die ondersteuning kunnen bieden bij uiteenlopende HR vraagstukken.

Diensten HR Adviseur

Er zijn verschillende diensten die de HR Adviseur kan uitvoeren. Zo zijn er standaard samengestelde pakketten die gekozen kunnen worden, maar kan er ook dienstverlening op maat worden gemaakt. Wij passen ons aan aan jullie wensen. Hiervoor wordt eerst een P&O-scan uitgevoerd, die achterhaalt wat de stand van zaken zijn van het huidige beleid. Daarna kan bepaald worden welke HR taken uitbesteed worden.

Ook is het mogelijk om HR advies aan vragen bij de HR Adviseur van ZAKENWIJZER. Wij staan altijd voor jullie klaar. Samen doen we waar we goed in zijn.

HR taken

Je kunt er voor kiezen om HR taken geheel, gedeeltelijk of projectmatig uit te besteden. Als je kijkt naar de gehele in-, door- en uitstroom van personeel zijn er veel HR taken die (meer) aandacht verdienen. Zo is de basis van HR erg belangrijk en is het van belang dat iemand de dagelijkse HR taken uitvoert. HR blijft operationeel, maar krijgt een steeds meer strategische rol. In hoeverre is jouw organisatie zich bewust van dit?

Voordelen HR Adviseur ZAKENWIJZER

  • Jouw HR beleid is volledig up-to-date
  • Een professionele HR beleid
  • Flexibiliteit
  • Je zit nergens aan vast
  • Geen vaste medewerker, (geen vakantiegeld, vakantiedagen etc.)

Meer informatie
Wil je meer info over de mogelijkheden binnen HR? Lees dan ook ons blog of bel ons voor een oriënterend gesprek via 088 – 505 6000.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en Twitter en blijf op de hoogte!