Podcast – Vertrouwenspersoon

‘Maak het onbespreekbare bespreekbaar!’

De storm aan gebeurtenissen in relatie tot ongewenst gedrag en omgangsvormen, maakt dat er meer vragen dan antwoorden zijn. Opeens realiseren we ons dat we misschien helemaal niet goed weten hoe preventieve maatregelen ter voorkoming zijn geregeld binnen ons bedrijf. Hoe goed heb jij de rol van een vertrouwenspersoon ingezet?

Onze gast in de podcast is Sandra van der Hor. Zij is naast coach en een zeer ervaren, gepassioneerde en gecertificeerd vertrouwenspersoon, ook trainer en opleider. Ook is zij lid van de de LVVV. (Landelijke vereniging van vertrouwenspersonen).

Beluister onze podcast hieronder of via Spotify.

Zakenwijzer podcast spotify

 

Peter de Heer is CEO van Zakenwijzer BV en bedenker/oprichter van Stichting Anders. Daarnaast is Peter ook adviseur, trainer, coach en spreker.

 

 

Sandra van der Hor, heeft in diverse bedrijfsculturen jarenlange ervaring als extern gecertificeerd vertrouwenspersoon, register case manager verzuim, trainer en re-integratie consultant.

 

Samenvatting over de vertrouwenspersoon

Vond je deze podcast interessant of heb je niet de mogelijkheid om het te luisteren, maar wil je graag een samenvatting ontvangen? Omdat dit een actueel en vooral belangrijk onderwerp is, hebben wij dit gesprek samengevat. Download hiernaast gratis!

Vertrouwenspersoon

Bedrijfspresentatie een gezonde en veilige werkomgeving

Meer weten?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks informatieve en inspirerende e-mails! Ontvang als een van de eerste een update als er nieuwe content online staat.

Houd mij op de hoogte

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!