Linkbuilding SEO

Linkbuilding

Zoals wij al vaker hebben benoemd is linkbuilding één van de cruciale factoren om impact te maken met jouw SEO-inspanningen. Met het consequent investeren in ‘backlinks’ zorg je ervoor dat jouw website/domein meer waarde krijgt. Wanneer jij backlinks ontvangt van andere waardevolle domeinen zal Google jouw website op hogere waarde schatten. Dit zal uiteindelijk positieve invloed hebben op de posities van zoektermen. Belangrijk… aangezien jij graag gevonden wilt worden vanuit zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google.

In de basis is linkbuilding dus het verkrijgen van backlinks van derde websites die verwijzen naar jouw website. Des te meer relevante websites er naar jouw eigen website verwijzen, des te meer vertrouwen een zoekmachine zoals o.a. Google heeft in het feit dat jouw website een autoriteit is rondom een bepaald onderwerp.

Linkbuilding uitbesteden

Wil je het aantal backlinks van jouw website vergroten? Maak gebruik van onze linkbuilding dienst en neem contact met ons op!

Direct contact opnemen

Linkbuilding tips

  • Beoordeel goed de kwaliteit en de autoriteit van de pagina waar het linkje op staat
  • Zorg dat de backlink afkomstig is van een pagina met hetzelfde onderwerp
  • Laat de backlink afkomstig zijn van websites met kwalitatieve content, niet van een website die gemaakt is om linkjes te strooien
  • Zorg voor een natuurlijk patroon in het totale linkprofiel van jouw website
  • Zorg voor een rechtstreekse link. Niet via een re-direct.
  • Laat de link uitkomen op een bestaande en werkende pagina. Een 404 pagina wordt afgestraft.
  • Laat het aantal linkjes naar uw website niet te snel groeien
SEO race

Wanneer maak jij jouw SEO-sprint?

Je zal het ons vaker horen zeggen… SEO is te vergelijken met een race. Met de juiste inspanningen kun je voor meer organisch verkeer op jouw website zorgen. Dit organische verkeer leidt over het algemeen tot meer conversie dan advertenties of verkeer afkomstig uit refferals als social media. Daarbij heeft het alles te maken met het feit dat mensen bewust op zoek zijn naar een bepaalde dienst of product. Dagelijks ervaren wij dat hogere posities binnen Google daadwerkelijk resultaat opleveren. Denk hierbij aan zowel meer websiteverkeer als meer conversies.

Door de toenemende vereisten (waaronder een natuurlijk linkbuilding patroon) voor een goede website/webpagina word je als bedrijf als het ware gedwongen om serieus werk te verrichten op het gebied van SEO. Als je dat niet doet zal je achterblijven met zoekwoordposities waarop jij graag gevonden wilt worden. Dit kan jouw bedrijf omzet kosten. Wanneer maak jij jouw SEO-sprint?

Is een mooie website laten bouwen goed genoeg?

Veel mensen denken dat het laten bouwen van een website en online marketing hetzelfde is. Het doel is voor jou misschien hetzelfde, je wilt gevonden worden met een ‘mooie website’. Maar ik kan je vertellen dat hier een groot verschil in zit. Een mooie website hoeft niet altijd SEO technisch goed te zijn, maar een…

6 dringende redenen om je marketing uit te besteden

Kijk om je heen en je ziet dat zo’n beetje elke organisatie op zoek is naar professionals en vakmensen. Tegelijk zien we wat een geweldige opgave dit is en iedereen in dezelfde vijver aan het vissen is… zonder iets te vangen. Los van de traditionele functies voltrekt zich nog een ander vacuüm. Nu eindelijk elke…

Online marketing vervult de positie van de traditionele verkoper

We hebben er nooit een geheim van gemaakt. Al enkele jaren zijn wij onze eigen organisatie dominant aan het digitaliseren en hebben wij online Marketing als een belangrijk speerpunt ingezet voor onze bestaande en nieuwe klanten. En met succes! De toekomst van ondernemend Nederland is meedogenloos aan het veranderen. Denken dat deze aanstormende ontwikkeling jouw…

Veelgestelde vragen

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is het verkrijgen van links van derde websites die verwijzen naar jouw website. Des te meer relevante websites er naar jouw eigen website verwijzen, des te meer vertrouwen een zoekmachine zoals o.a. Google heeft in het feit dat jouw website een autoriteit is rondom een bepaald onderwerp.

Vragen?

Voor meer informatie kun je ook contact met ons opnemen door te bellen of te e-mailen.

Vraag gratis informatie aan

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte!