Management opleiding – Groei in Management & Leidinggeven

Bijna iedere organisatie heeft een management team. Zij hebben dan ook meestal de ‘leiding’ en verantwoordelijkheid over een groep medewerkers. Het is belangrijk dat de manager kennis van zaken heeft. Maar het allerbelangrijkste is om eerst naar jezelf te kijken. Pas als je leiding kunt geven aan jezelf ben je in staat om anderen te leiden.

Deze management opleiding bestaat uit 5 modules en verdeeld over 10 dagdelen. Elke module richten we ons op een andere thema in persoonlijke ontwikkeling voor managers. De onderwerpen die behandeld worden kun je de volgende dag ook direct toepassen in de praktijk.

Doelgroep Management opleiding

De management opleiding is bedoeld voor managers en leidinggevenden die zich willen ontwikkelen in hun functie. Of voor medewerkers die deze functie willen aannemen. Wil jij graag groeien in kennis en vaardigheden omtrent dit onderwerp? Dan is deze opleiding een goede basis!

Ben je op zoek naar een training voormannen of supervisors? Bekijk dan de training leidinggeven in de praktijk.

Inhoud opleiding

Deze opleiding bestaat uit 5 thema’s (modules). Iedere module bestaat uit 2 dagdelen. Het is mogelijk om iedere module te starten aan deze jaaropleiding. Meer informatie over de startmomenten vind je op deze pagina.

De inhoud van de opleiding bestaat uit:

 1. Persoonlijk leiderschap
  In deze module richten we ons volledig op de persoonlijke kant van leiderschap. We beginnen dus bij de leider zelf. De belangrijkste vragen die hier aan bod komen zijn: Wie ben ik als leider? En welke leider wil ik zijn?
 2. Situationeel leidinggeven
  Iedere situatie vraagt om een aparte manier van handelen. Hoe geef ik leiding aan een ervaren teamlid en bijvoorbeeld een junior? Dat is wat we behandelen in deze module.
 3. Personeelsgesprekken
  Het voeren van gesprekken met je personeel kan lastig zijn, vooral als het een ‘slecht nieuws’ gesprek is. In deze module richten we ons op alle soorten gesprekken.
 4. Timemanagement
  Hoe deel ik mijn tijd zo in dat ik effectief en efficiënt kan blijven werken?
 5. Verandermanagement
  Waarom is veranderen zo belangrijk? In deze module richten we ons op de veranderingen binnen en buiten de organisatie.

Inschrijven

Interesse in de opleiding? Schrijf je dan in op deze pagina.

ZAKENWIJZER heeft een breed opleidingsaanbod voor verschillende functies. Wil je meer informatie? Klik hiernaast op onze opleidingsagenda!

Meer informatie 

Het is mogelijk om deze training zowel incompany als 1 op 1 te volgen. Ook bieden wij deze programma online aan! Voor meer informatie bel ons via: 088-5056000 of mail ons!

Volg ZAKENWIJZER op LinkedIn en blijf op de hoogte